Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

Hej Turklubbere!

Sidst jeg sad her og skrev til Jer, var det iført lodne bælgvanter, sydvest og dobbelt halm i træskoene – og Henrik var stærkt i tvivl
om hvorvidt det blev muligt at gennemføre Sveriges turen, som var planlagt til søndag d. 13. april.

For tonsvis af sne væltede ud af himlen, og tonsvis af salt væltede vejvæsenet ud over gader og veje... til Henriks og min store harme og fortørnelse.

Men i allersidste øjeblik steg temperaturen, skyerne spredtes – og da dagen oprandt, ja så stimlede de superseje Turklubbere sammen ved Mosehuset – med glade og forventningsfulde røde kinder (der ikke blev mindre røde, som dagen skred frem) og godt med extra trøjer i saddeltaskerne.

Som Jørgen (Hjul-zpin) ganske rigtigt bemærkede, så er det altså kun i tilfælde af regn at søndagsturene er aflyst!!... og de fremmødte vedtog på stedet, at det er både fruentimmeragtigt og røvdårlig stil, at udeblive fra søndagstur bare på grund af lidt sne og frost.   

14 motorcykler og 18 mand var vi af sted, og vi fik os en rigtig herlig dag i Skåne. Her havde vinteren også først havde sluppet taget i landskabet få dage forinden, og i vejgrøfterne og skovene lå sneen stadig i driver, men vejene var tørre og fine, temperaturen omkring 3,4 grader og solen strålede. Henrik førte os gennem et spændende skovområde op til ”Hallands åsen”, som er en slags svensk mini Grand Canyon – meget storslået - hvor vi gjorde holdt og fik os lidt til ganen. Derefter snørklede vi os videre gennem den skånske idyl, ned til ”Hankville Farm”, der jo som bekendt er hjemsted for YCCS, vores svenske søsterorganisation, og som tillige i år danner rammen om det første internationale træf på svensk grund. Et rigtig dejligt sted!  Masser af plads, flotte faciliteter – og der er ikke fedtet med den ”svenskrøde” ! Se selv Jørgen og Henriks fine fotos fra stedet.

Og så tog vi den ellers hjem over broen,  møre i knolden af al den friske luft, og godt og vel 300 tilbagelagte km.  

Nu er der så også kommet godt gang i tirsdagsmøderne på Skovlyst. Vi er mødtes to gange – 13, 14 motorcykler pr gang – og har hyggesludret lidt, hvorefter vi har kørt et par pragtfulde solnedgangs ture, stornydende det gryende forår i fulde drag. I kan roligt møde op, vi har det skide hyggeligt! Husk bare, at hvis I skal spise derude så er det med at være hurtig! Køkkenet lukker kl. 18:30 Sharp! Og deres ur går 10 minutter for hurtigt!

 Der har hersket tvivl blandt en del medlemmer om hvorvidt torsdags møderne på Langelinie er indstillet, nu her mens stedet renoveres. Hertil kan jeg sige at vi mødes (på den ganske vist noget amputerede ”Linie”) om torsdagen ganske som vanligt. Selvom den yderste spids er sprunget i luften, er der stadig plads til lidt MC’er, og mulighed for at lune snudeskaftet på en kop mocca – Så kig forbi på torsdag og lad os få en sludder.

 Næste gang I hører fra mig, har jeg gennemført (håber jeg da) kørekursus i Sorø sammen med nogen stykker af Jer, og har formentlig tilegnet mig nye færdigheder på to hjul.

         Bare det nu går! – og ingen af os brækker noget – 

I tillid hertil... Tommel højt til vejrs til Jer alle sammen

Mette