Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål


 Hej i foråret Turklubbere

           Nu er det nemlig lige før at man for alvor tør tro på at vinteren endelig har takket af for denne gang. Metrologernes usle varsler for påsken – med frost og sne og ulækkert føre – blev heldigvis ikke til noget. Det første bøgetræ er sprunget ud, og solen bager velsignet. 

Årets sidste dosis salt fik motorcyklerne ved Bakkeåbningen, hvor en stiv østlig kuling sørgede for at sende en ordentlig skylle Øresund ind over Strandvejen og de mange der i adstadig ”slowride” stil sneglede sig nordpå.

   

 Bemeldte kuling sørgede ligeledes for at alle deltagere i den årlige åbning – den strålende sol til trods – var iført de traditionelle blåfrosne snudeskafter.  

 

  Sæsonens første Turklub søndagstur d. 4. april - hvor vi efter planen - sammen med vores legekammerater: Køgerødderne, skulle have besøgt Malerklemmen, måtte vi med blødende hjerter aflyse, fordi regn stod ned i stænger.


 Så hvis I går rundt og ærgrer Jer over at I ikke kom med, er I altså ikke gået glib af noget.


Åbent hus arrangementet hos SPH Motor i Næstved, som vi besøgte den følgende lørdag, var til gengæld lidt af et tilløbsstykke.
                         Vejret var i lystigt lune og folkene hos SPH lokkede med prøveture på bla. et par Harley’er og! på en XV 1700!! (Warrior)


Så alle, der ikke var ualmindelig hårdt ramt af tømmermænd og/eller familiære forpligtelser på grund af påsken, var på pletten til denne event. Det var Turklubbens første fælles tur til dette sydlige ”Åbent Hus”, men bestemt ikke sidste tror jeg.

 

SPH Motor forstår sig virkelig på at stable et spændende og anderledes arrangement på benene. Foruden de før omtalte prøveture, som var et klart hit,fik vi demonstreret teltrejsning på 20 sekunder – os der kører med åben hjelm, fik tilbudt afrensning af ”skærmen” med sidste skrig inden for avanceret hudpleje – vi kunne få vores caps, sokker eller G-strenge broderet med løjerlige tekster – og vores motorcykler kunne få målt præstationerne i testbænk.

Kulinarisk set var der heller ingen der blev snydt. Huset bød på pølser, toast og sandwich, kolde drikke og al den gratis kaffe vi kunne bælle i os. Og så var der selvfølgelig masser af motorcykler, tilbehør og tøj at kigge på.

     Påskedag gik søndagsturen omkring Odsherred. Og minsandten om ikke enkelte hårdhudede Turklubbere droppede påskefrokosten til fordel for en frisk køretur i det strålende solskinsvejr.

Det er dog stadig de varme drikke og spiser – og ikke så mange isvafler – der ryger indenbords ved pitstoppene.

      

 Jeg vil lige på faldrebet minde Jer om at vi har taget hul på årets tirsdagsudflugter fra Skovlyst. 

Husk at hvis I vil have en bid brød derude inden turen, skal I være på pletten i god tid. Køkkenet lukker kl. 18:30. – Et lille tip: Hold fast på drikkevarerne når maden kommer, den nye tjener har store armbevægelser! – Som sædvanlig letter vi fra stedet kl. 19:30, og kører en lille frisk tur i solnedgangen.

Kom og vær med, - og hold Jer ikke tilbage, hvis I har en god ide til en tur.
Vi ses derude i foråret...        

                                      Glad tommel op fra Mette