Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

             

Så er der langt om længe dømt forår for alvor, og de fleste af os har trillet det i møde på årets første ture. Enkelte mangler stadig at få et par tekniske detaljer på plads, men jeg ved at der knokles som rasende rundt om på værkstederne, for at få alle klar og kørende  -  og det er sandelig ikke et sekund for tidligt. 

 

Her er en - endnu små søvnig Virago på vej ud af sit vinterhi.

Den sene vinter har i den grad generet og forsinket årets sæsonstart, hvilket faldt rigtig dårligt i tråd med at flere af forårets traditionelle arrangementer allerede løb af stablen i midten af marts.

Det betød aflyste ture til åbent hus både hos Masi Motor i Holbæk, og  hos SPH Motor i Næstved, hvor flere ellers havde set frem til at afprøve en enkelt alternativ motorcykel - eller to! 

Billedet stammer fra påsken, og den blå himmel snyder. Det var tisse koldt -  folks outfit afslører da også at turen foregik i lukket vogn.

 

Når Bakken åbner plejer København, fra den tidlige morgenstund, at genlyde af hule drøn fra de tusindvis af motorcykler, der fiser rundt i byen for sidst på eftermiddagen at forsamles og fylde Nørrebrogade og tilstødende stræder, helt fra Nørrebro Station og ind til Nørrebros Runddel. I år spottede jeg to, TO!  ensomme bikere på vej ind ad Frederikssundsvej på hele dagen. Det gav et meget godt billede af aftenens fremmøde til den store fælleskørsel. Ikke meget mere end godt en tiendedel af det sædvanlige antal deltagende, udgjorde optoget i år. Det er der sgu'tte meget folkefest over.


Her slikker Henrik forårs sol på terrassen uden for det nye Skovlyst. Vi har nu afprøvet både det hjemmebryggede øl, køkkenet samt stedets gæstfrihed over for tirsdags besøgende Turklubbere. 

Skovlyst har i den grad skiftet identitet og er blevet et farlig fint sted, men vi oplevede ikke så meget som et løftet øjenbryn over vores højrøstede skramlen rundt med møblementet inde i den fine restaurant (så vi alle sammen kunne være om ét bord)

Jane og Janne havde fødselsdag i tirsdags og Jane gav kaffe og lagkage i Esbønderup, så dertil gik årets første lidt våde og lidt kolde tirsdagstur.

 

   Søndag morgen ved Mosehuset... Henrik har lige råbt "To minutter!"  og 18 motorcykler er på vej ud på eventyr i foråret.

Målet for den første søndagstur denne sæson var Borup og Malerklemmen, der holdt "første søndag i måneden" for al bikerfolket.
 

 - Det var der en hel del, foruden os,  der benyttede sig af.

Mennesker og motorcykler i hundrede vis vrimlede omkring på parkerings pladsen, så det var med at se sig for, at man ikke kørte tæerne af hinanden.

Bespisningen af de mange sultne klares fra en kæmpe grill, som bliver slæbt udendørs i dagens anledning. 

Og således opdelt i Malerklemmens almindelige klientel, der bliver serviceret inden døre og på terrassen, og de læderbeklædte horder der husérer på parkeringspladsen og de omkring liggende arealer, kan man tilgodese alle parter og ingen går i vejen for hinanden.

 

Vi kiggede på motorcykler, sludrede, "hang ud"  og råhyggede til det blev tid til at bryde op og med tungen lige i munden, manøvrere ud gennem menneske mængden.

 

 

Undervejs var endnu tre Turklubbere stødt til, og Johan og Lene, der bor lige i nærheden inviterede os alle sammen på øl og eftermiddagskaffe i haven.   
                  

            

En skønnere start på en ny frisk Turklub sæson kan man næsten ikke ønske sig.
Foråret er over os og husk nu at nyde hvert sekund. Fra nu af går det stærkt. Det gælder bare om at holde hele sanse apparatet i højeste alarmberedskab, for naturen har overraskelser til os dagligt i denne tid.

 - Husk vi kører tirsdags ture kl. halv otte fra Skovlyst (mødes ca. halv syv) og vi guffer is på "Linien" torsdag ved syv tiden.
Søndagsture der er planlagt vil vi, så vidt det er muligt, annoncere på forsiden af hjemmesiden, såvel som i turkalenderen, så husk at holde øje her. - Har I gode ideer til ture, så giv Henrik et praj. Vi kører under alle omstændigheder fra Mosehuset hver søndag kl. 10.

  -  Ses vi derude ?  -
                               Tilbagelænet tommel op...  Mette