Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Corner"

  

 

            Selv om forårsvejret til dato sandt at sige har været noget skrækkeligt snusk, kommer vi ikke uden om at en ny og spændende sæson omsider er skudt i gang for alle glade bikere.

Som det fremgår af billederne var fornøjelsen dog til at overse for deltagerne i årets Bakke åbning. Men til trods for at vejret ikke indbød noget fornuftsvæsen til at trække sin nypudsede kværn af stald - ja, så var der forbavsende mange deltagere i karavanen. 

Okay,  sund fornuft selvfølgelig heller aldrig hørt til de mest fremtrædende karaktertræk hos MC folket -  og når alt kommer til alt, er der jo tale om et ultimativt must i kørekalenderen for tusindvis af bikere.

 


Nu kan vi Turklubbere  sagtens for vi kryber  omgående i ly hos "Lille Peter"  hvor et veldækket bord står klar i varmen til os...  og hvorfra vi i år havde udsigt til en ualmindelig tapper skare, der med blå næser og klaprende knæ, holdt stand ved udendørs serveringerne i et par timer, hvorefter de hoppede over smeltevands søerne, og tilbage til deres mudrede motorcykler.


Som traditionen byder har vi med afholdelsen af Turklubbens generalforsamling rundet vinterens klubaftner på Vindruevej af. Traditionen byder tillige at der ved denne lejlighed indtages  hjemmebagte boller og lagkage, hvilket lige passede i Kjelds kram, for han havde fødselsdag -  og meldte sig som sponsor for løjerne.  Tak -  og tillykke, Kjeld!!


Turklubbens gode gamle formand gennem de sidste 8 år -  Alex, skiftede sidste år fra Yamaha til Harley, så vi var belavede på at han nu trækker sig et skridt tilbage, og fremover vil være at finde lidt længere nede i rækken -  totalt tilbagelænet, hvilket jeg véd han glæder sig meget til.
- Og dermed  er det så mig en glæde at byde denne her guttermand,  vores alle sammens Frede -  nærmere præsentation bør være  overflødig -  velkommen som klubbens nye formand.
En festlig kammerat på langturene - et utroligt talent, når det praktiske skal organiseres, og bagage stables, manden bag de mange festlige overraskelser ved vores fester - og ikke mindst! det vildeste jern på luftguitar!

Tillykke med valget, Frede - jeg er helt sikker på ar du bliver en blændende formand.

             Jeg ved jo godt at de fleste af Jer har gejlet lak og crom som      gjaldt det selve livet her hele vinteren. Det er heller ikke så meget Autosolen I skal lægge mærke til (den er mest med for at illustrere størrelsen) Det er de små slanke flaskerensere ved siden af jeg vil vise Jer. Stærke, holdbare naturhår, eminente til utilgængelige kringelkroge -  og til salg hos Søstrene Grene for 3 - 4 kr. stykket!


  Og nu mens vi alligevel er ved emnet: Vintergrooming af motorcykel, kan jeg ikke dy mig for at vise Jer denne her skrælling.

Min Virago som den tog sig ud dagen før Bakkeåbningen ( - eller natten nærmere - klokken var to!)
Ihvertfald overhovedet ikke klar til  åbning af noget som helst.
Det ser heldigvis betydelig bedre ud i dag. Jeg har sendt Arne et "næsten færdig" foto af den som kandidat til "Månedens"... (Henrik glemte at gi' den tankcover og tasker på da han tog billedet, men man får alligevel et vist indtryk, synes jeg)

 

                        

Motivet på tanksiderne...

Altså, jeg lover Jer!!
Den er for FED!
... og meget, meget "Mette agtig"

 

 

Som indledning til vores tirsdag aften køreture fra Skovlyst, havde Jeanne arrangeret rundvisning, foredrag og ikke mindst prøvesmagning af stedets lækre Hareskovshåndbryggede øl.

Der skal en pæn portion fantasi til at forestille sig, at det er i dette hul i jorden ølbrygningen i dag foregår.Vi fik en grundig gennemgang af stedets hundredårige historie, og Carsten, der sammen med brygmester, Casper Møller står for udviklingen og produktionen af lækkerierne, fortalte med stor passion om de, med omhu udvalgte råvarers indviklede vej... lige fra kornmark og til det skummende bryg.


Heldigvis var han flittig til at lade kanderne med smagsprøver vandre blandt os tilhørere under sin talestrøm... ellers var vi nok blevet noget dehydrerede af at lytte så ivrigt.
Sultne blev vi ihvertfald, så efter rundvisning med snak og øl, havde alle mand booket sig ind på en gang spisning i restauranten. 
Fed aften og kanon arrangement, Jeanne -  når vi nu må se i øjnene at kørevejret lader vente på sig, og vi alligevel tvinges indendørs.

For her sidder vi -  godt inde i april, og med påsken lige om hjørnet -  og glor mismodigt ud på saltsølet. Gid det dog snart må få en ende!

Det spirer og pibler alle vegne... og lige pludselig er den der! For fuld knald!
-  Og så er det bare med at være spændt op og klar til at nyde af hjertens lyst.

    
                                         

                                                                                                                                     Mette

             

 
  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .