Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Corner"

  


Jeg lægger lige ud med at hæfte en ende fra sidst, hvor jeg i min omtale af Jeannes arrangement på Skovlyst, viste Jer et billede fra bryggeriets meget tidlige dage. Nemlig da det stadig var et gabende hul i jorden.


Sådan her ser der ud i dag i selve hjertet af den lille virksomhed ...

 

-  og sådan ser vi ud når vi lytter med ørerne på stilke...

            

      ...Til gutten her,  som med stor indlevelse øste sin omfattende viden om øl og dets fremstilling.

Carsten lagde os totalt for sine fødder med denne -  ja. man kan vel næsten sige...  Shakespeare lignende!?  lovprisning af et af øllets grundstoffer: Humlen.

Jeg har tigget mig til billederne fra Frede, som havde husket kamera på dagen -  tak Frede!

 

Nå, nok om kulturen.
For vi er kommet i gang med at
køre igen!
Med noget der ligner en måned forsinkelse, er vi vistnok alle sammen ved at være på gaden langt om længe.


 

Som man ser, er det helt utroligt som sådan en flok nypudsede Viragoer lyser op i et vinterbrunt landskab.

 

Billedet stammer fra et lille pitstop under påskens tur til "åbent hus" hos Masi i Næstved.

 Vejrguderne var både med  arrangørerne -  og med alle ivrige os, der er fuldstændig syge efter at mærke nogen fede Nm buldre løs mellem stængerne.

Selv om begivenheden, ifølge traditionen, løb af stablen i påsken, var rigtig, rigtig mange motorcyklister fra nær og fjern myldret til.
En nyåbnet Suzuki forhandler henne om hjørnet benyttede sig af den megen virak til også at slå dørene op og invitere indenfor -  så hele Næstved og omegn måtte indtage sild, snaps og skidne æg akkompagneret af brølet fra tusindvis af motorcykler, der lagde vejen forbi i helligdagene.

Henriks V-Max legekammerat, Jan har lavet en kæmpe ombygning på sin kværn hele vinteren, og havde den udstillet nede hos Masi -  så den måtte vi selvfølgelig hen og dyrke.

Helt utrolig flot er den blevet...
 

  Så nu venter vi bare på at se den køre.

 

Der var ikke rigtig nogen af "prøvetur modellerne", som fængede hos os costumfolk i år, så vi nøjedes med at sive rundt i mylderet og indhalere stemningen.

 

På hjemvejen besluttede vi at kigge forbi  hos Danish Costum Import og Peter Hagen, som minsandten også bød på varme pølser og kaffe til folket.

Og selvfølgelig masser af kig på hans enorme lager af motorcykler i alle afskygninger.  Her er i sandhed lidt for enhver smag -  hvis man lige ser bort fra den allermest kræsne.

For mange af os var det årets første rigtige køretur, og selv om kulden stadig bed lidt i kinderne NØD! vi vinden.

Jeg har lagt mærke til at nogen af Jer, der ikke kører med på turene så tit -   eller som måske ikke har prøvet at køre så meget kolonne -  finder kolonnekørsel enormt anstrengende og koncentrationskrævende. 
Til Jer vil jeg sige følgende!: Selvfølgelig er det hamrende vigtigt at I er 100% på når vi kører i flok -  Til gengæld kan jeg fortælle Jer, at hvis I bare hænger på, og kører med  på livet løs, vil I opdage at det med tiden -  og rutinen bliver langt lettere at færdes trygt og ubesvæ
ret -  også når vi er mange.

 

Uden man læ
gger mærke til det, opstår der med tiden et usynligt samarbejde mellem ens øjenkroge og højre håndled. Øjenkrogene affotograferer konstant de omgivende kammerater, og håndleddet justerer gas uden man overhovedet behøver at anstrenge sig -  eller blande hjernen ind i det. -  Så bliver der også lidt tid til at nyde turen.

 

Vi var helt ellevilde over endelig at blive sluppet løs på landevejene,  så dagen efter Masi turen -  påskedag, var vi på farten igen, og kørte søndagstur. 

Vi krydsede den flade "Lammefjord" -  bugtede os over istids mærkede Odsherred ud til Sejerø bugtens strandenge med de løsgående kreaturer.
Spændende!

 

Når vi nu alligevel var i nabolaget tjekkede vi lige ind på Sdr. Skovvej, og improviserede en lille påskefrokost.

 

Det er stadig småkøligt om fingerspidserne... og der mangler i allerhøjeste grad grønt  rundt omkring -  det bliver fantastisk, når det hele eksploderer. 

Kan I huske hvordan sådan en forsommeraften dufter lige når duggen er faldet... af syren og kaprifolie og jasmin... ren aromaterapi!

 

Inden jeg lukker og slukker her i hjørnet for denne gang, skal jeg lige sige, at udover Frede er det Christian og Jeanne, der har skudt og sendt de ualmindelig smukke og stemningsfulde billeder -  

       Se selv:

  

... det er da hyg'ligt... ik'

Og til aller, allersidst: 
Lige en lille reminder til Jer, der ikke var med til generalforsamlingen og som måske ikke lige har tjekket turkalenderen. 
Husk! Vi har rykket køretidspunktet om tirsdagen fra 19:30  til kl. 19:00. Så kan vi få lidt mere ud af aftenen, og komme lidt længere omkring. Altså: afgang fra Skovlyst hver tirsdag 19:00! (medmindre det står ned i stænger).

Tommel op til alle derude...
                                                     ...Mette

 

 

  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .