Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

Hej Turklubbere... og andet godtfolk

Jeg er bange for at nogen af Jer blev noget forskrækkede, da jeg i sidste uge antydede at Alex var blevet helt smadret.
Så slemt er det heldigvis ikke. Til Jer der ikke allerede har hørt om uheldet, kan jeg fortælle at Alex (og Gitte) lørdag d. 31. juli - på vej hjem fra Langelinie - blev påkørt af en svensk turist. Gitte slap fra uheldet med skrammer og blå mærker. Alex tog en ordentlig røvtur og brækkede sin venstre ankel to steder.
Han fik benet lappet sammen med skruer og bolte i tirsdags og er blevet udskrevet fra Rigshospitalet her i weekenden. - Og hans Dragstar - tja, den skal såmænd også nok blive fin igen.

- Og så tilbage til underholdningen.
Med sensommeren starter sæsonen for de årlige byfester, og i Turklubben har vi nok engang været ude på narrestreger med vores legekammerater fra Virago Nordsjælland og fra Køge Costum.
Vi lagde ud søndag d. 1. august i Karlebo.
Det var en imponerende kolonne på 50 motorcykler, der efter en æresrunde på festpladsen, kunne line op for øjnene af det måbende publikum. Efter ankomsten blev vi budt på mad og drikke, og optræden af en flok energiske og overordentlig smidige unge mennesker fra den lokale idræts forening.

Bagefter var det os der stod for løjerne. Først i en opvisning i den vanskelige kunst: Slowride...
Her kan I se Jørgen - dybt koncentreret - og med optrukne skuldre i et af de indledende heats.
Det var et stort felt  der stillede op i år, og konkurrencen var benhård. Første præmien bestod nemlig af en hel flaske whisky,
  
 

 
- Og her ser I så en vinder, på vej mod endnu en triumf - og dét endda på lånt Virago (min).
Slowride er i den grad Henriks disciplin, på fjerde år ubesejret, og dansk såvel som nordisk mester.
Bare vent til han får styr på V-Max'en. Så skal I se hvordan sådan en krabat også kan snegle sig af sted.


Bagefter afviklede vi konkurrencen, der i bogstaveligste forstand kan få den lokale befolkningen helt op og ringe.
Byens prominente spidser boltrede sig på bagsæderne - akkompagneret af en veloplagt sportskommentator og en jublende tilskuer skare - i en forrygende omgang ringridning.

Et sandt tilløbsstykke er det også når vi indbyder børnene til gratis køreture rundt om pladsen. Selv om der for adskillige af de forventningsfulde, der stillede sig i kø for en tur, er røget en del hår af panden siden de kunne kalde sig børn, var der ingen smalle steder. Alle fik drømmen opfyldt om fuld fart og vind i ansigtet.

Allerede ugen efter, d. 8. august var vi på farten igen og til kæmpemarked i Ullerup.
Også denne dag var fremmødet imponerende, på trods af den overvældende hede, der sendte det meste af Danmarks befolkning af sted mod strandene.
Markedet i Ullerup er et af landets største af sin art, en folkefest af dimensioner. Her var der ikke rigtig plads til at vi kunne lege, så alle de skinnende maskiner blev linet op til rent blær og beundring - og så var der ellers frit slag med mad og drikke til alle de deltagende.
Herfra stor hilsen - og stor tak for et par festlige og fornøjelige dage sammen, til såvel Nordsjællændere som Køgerødder.

Her ser I et historisk billede... et vemodigt kig tilbage til et sted som ikke er mere.
Turklubbens faste mødested gennem alle de år den har eksisteret (bortset fra en lille tid i Taarbæk Havn) - gode gamle Skovlyst - er stort set jævnet med jorden.
Det har fået flere til at tvivle på, hvor vi så mødes om tirsdagen. Svaret er: Skovlyst!
Den nye ejer af stedet har nemlig beroliget os med at der i løbet af ganske få uger igen er gang i både køkken og restaurant. Og i midten af september starter produktionen af håndbrygget øl i en helt ny fløj, der bliver opført hvor den gamle krostue lå.
Det er en ganske ung brygmester, der skal stå for ølbrygningen, og han skulle efter sigende være noget nær et geni på sit felt. Vi har set på planerne for "det nye" Skovlyst, og det ser ud til at blive alle tiders fede sted, så vi har vedtaget at leve med byggeroderiet i den relativt korte tid det kommer til at stå på, og det er derfor fortsat Skovlyst der danner udgangspunkt for vores tirsdagsture. Det bliver da også ganske spændende at følge byggeriet efterhånden som det skrider frem, og den særdeles sympatiske "krofatter" har forsikret os at ham og hans kone glæder sig meget til at byde os velkommen hver tirsdag aften i vores køresæson.

 Vi høres ved i næste uge med sidste nyt fra Turklub land... Indtil da, pas godt på Jer selv og kør med omtanke - jeg synes vi har haft ulykker nok i år -

                Munter tommel op - Mette