Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner

Hej Turklubbere - og Venner


 

    Så har der igen, igen været fest i farvandet.   
Denne gang gjaldt det Fyn MC Festival. Det er ved at være en fast Turklub tradition, at vi sætter kursen vestover når fynboerne trutter til samling i fest trompeten.
Forståeligt nok, for Fyn er jo fin - når man ellers kan få øje på noget ud af sine regn duggede briller.
Vi har gjort det til en vane at slå følge med en lille håndfuld "Virago Nordsjællændere", der er lige så pjattede med at tage til træf som vi er. - Og vi blev våde gjorde vi -

Meget møgvejr har jeg oplevet gennem årene i Turklubben, men dog aldrig noget der bare lignede det vi kørte igennem på vores vej til Fyn.
Eller at vejret gør det komplet umuligt at rejse vores telte. Jeg tror vi rendte rundt i regnvejret i det meste af en time, og gloede på vores bagage - ude af stand til at stille noget op, fordi det ene skybrud efter det andet tonsede ned over os.

 Men denne sommer har jo lært os, at det ikke er nogen undskyldning, for ikke at boble over i ustyrlig livsglæde, og feste løs med fuld musik.

- Og da vi lørdag morgen stak hovederne ud af teltene, var det heldigvis dette herlige syn der mødte os:

Jeg selv tog allerede af sted fra Fyn igen lørdag formiddag, så jeg kunne være frisk til Svend Oves flotte "Marguerite tur" om søndagen.
Det var en fælles tur med deltagelse af både Turklubbere og Costum klubbere, og vi lagde ud i det herligst sensommervejr fra Roskilde Havn, søndag morgen.

Herfra fik vi oplevet midtsjælland på kryds og tværs, skal jeg lige love for.
Der var lagt en fantastisk skøn tur gennem landskab, som  fik os alle til at måbe. Og nok engang måtte vi sande, at der stadig er sider af den gamle "Djævleø" som kan tage vejret fra os.
Efter frokost - er svingende omgang flæskesteg med brun sovs, kartofler og rødkål - som gjorde godt i sommervarmen, tog vi på besøg hos Svend Ove og Hannes søn, Jacob og hans venner. Jacob (og vennerne) bor på en kæmpe stor gammel firlænget gård, der er omdannet til et bosted for psykisk handicappede. Det var meget spændende at opleve, hvordan de unge mennesker havde indrettet sig på stedet - og hvordan de tydeligvis STORTRIVEDES der.
Vi blev alle mand budt på eftermiddags kaffe og hjemmebag, og kvitterede bagefter for gæstfriheden med bagsædeture til vores værter.
Stor tak til Svend Ove og til Ingolf, der var medarrangør, for en herlig dag.


 Hvis der stadig hersker tvivl hos enkelte om, hvorvidt vi  kører tirsdags ture - nu her hvor vores mødested Skovlyst ligger i ruiner, ja så tag lige og dyrk rækken her.

  - Og her sidder vi og sludrer og guffer i os

 

   
  Michael har skudt de stemningsfulde billeder en tirsdag aften i august, hvor vi var et smut i Jyllinge Havn.

 

                             

  I søndags var det så blevet tid til den årlige dukkert i Sejerø Bugten: Store badedag.
- Og Gud hjælpe mig om vi ikke sidder og propper i hovederne igen. Men det er jo en kær tradition at vi efter en køretur på den flade Lammefjord, mæsker os i Strandlyst's frokost bord - inden vi skal ned og boltre os i bølgerne.

 

Og bølger var der nok af i år, til gengæld var luften lidt kold og mindre velegnet til solbadning.
Her forfrisker Henrik sig - som den skumfødte Venus.

Husk nu tirsdags og torsdags turene (når vejret er til det) Nu er vi ved at være ved den årstid, hvor det er med at springe til når chancen er der.

 - Vi høres ved igen her i Corner - og ses derude i vinden - Tommel op..  Mette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!