Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

             

Hed har denne sommer minsandten været til dato, og det har betydet massevis af forrygende køreture i både ind og udland.

Den 19. juni var det tid til Halles årlige Gokart event, der denne gang var henlagt til det store gokart anlæg ved Roskilde.

 

Forinden det gik løs i de løjerlige små køretøjer, var vi lige en smuttur rundt og se på oplandet. 
Bla. kiggede vi  lidt på Vallø Slot, som lå der nok så idyllisk der lige midt i solskinnet.

 

 - Og selvfølgelig skulle de knurrende mavser også tilgodeses - 

 

Denne lille undseelige biks på Køge Landevej serverer nogle forrygende ristede hotdogs, som bør indtages i  klassisk kombination med Cocio. 

 - Endvidere kan jeg varmt anbefale et bløb af den hjemmelavede chili ketchup - Yummi!


Gokartbanen i Roskilde er både længere og mere krævende end den vi kørte på i Holbæk sidste år, så denne gang var der ingen vej uden om - alle mand måtte skifte til køredragter og fullface kørehjælme.


 

Og så gik det ellers løs over stok og sten. Holdet var blandet med enkelte nybegyndere og en del mere eller mindre rutinerede.

Konkurrencen var det derfor så som så med - også fordi de forskellige karts yde evne var vidt forskellige, Men alle kørte igennem med liv og sjæl og var totalt udmattede da vores halve time på banen var slut.
Respekt for Tom Kristensen der samme weekend forsvarede sin Le Mans titel og er i stand til at holde den gående et helt døgn.

Med det helt fantastiske sommervejr vi havde omkring midsommer var vi simpelthen nødt til at fejre Skt. Hans to gange i år. På selve Skt. hans aften smovsede vi i grillbuffet på Cafe Staalvand, samlede folk op på Langelinie for at køre til bålfest i Rungsted Havn. 

                                                                                
En fuldstændig fantastisk aften af de helt sjældne.
Hvor tit oplever vi sådan en stemning en midsommeraften i Danmark.

Billedet taler næsten for sig selv - og vi nød det med hud og hår.

 

      PARTY ON ! !


I weekenden gik det så for alvor løs.
Som sædvanlig hos Ole og Nuser i Lille Ebberup.


Udsigt til hæmningsløs fest i den lyse sommernat, ypperlig bespisning (Bjarnes præmie gris måtte bøde med livet) øl, dans, sømslåning, øl, bål, sang, øl og meget høj musik havde lokket Turklubbere i stort antal til Vestsjælland.

 

Teltlejr mellem frugt træerne, motorcykler på stribe - Det kræver hærdebrede mandfolk med armbøfferne på r
ette sted, når sådan en sprødstegt grisebasse skal skilles ad. 
 

  Så blev der ellers spist, drukket og festet til den lyse morgen...- Jovist, det var et gilde der uden tvivl gav genlyd i både Lille Ebberup - og omegn!

 

Her var det så at jeg frygtelig gerne ville have vist Jer nogen af de mange flotte billeder jeg tog på "Den berømte Ingolftur" Desværre er de på mystisk vis forsvundet for mig, så I kommer til at tro mig på mit ord når jeg fortæller Jer at Ingolf (dygtigt sekunderet af sin Birgit) atter engang tog os ud på en oplevelsestur af de helt specielle. Ingolf kan som ingen anden planlægge, time og tilrettelægge en tur, så det ligner en barneleg, at jonglere rundt i landskabet med omkring 40 motorcykler i kolonnen.
Meget, meget flot tur Ingolf!  Tusind tak til dig og Birgit for en herlig dag!

Selvom vi skriver juli måned og de fleste folk egentlig kunne forventes at være taget på ferie med deres respektive familier, her der været run på også på de faste ugentlige hverdagsture.

                   

  Se lige en flok vi var afsted en herlig tirsdag aften, hvor vi bare slet ikke kunne få nok og derfor havnede helt oppe i Gilleleje... og linede op til blær og beundring på kajen.

I Turklubben har vi mange stolte traditioner. Én af dem er Claus og Nannas stemningsfulde tur langs den Jyske østkyst op til Skagen og det årlige "Træf på Toppen"

Vi kører ad de små, hyggelige landeveje...  og propper de  bitte små færger over Randers Fjord og Limfjorden med motorcykler.

I år havde vi den store glæde at Jørgen og Jette havde taget turen helt fra Bornholm, for at gøre os følge. Dejligt at se Jer igen!
På træfpladsen havde fortroppen, der allerede tog afsted onsdag, erobret et Turklub territorium, og forsvaret det mod horder af nordmænd og svenskere, der grumme gerne ville have lagt beslag på vores camp. 

Det var i det hele taget omtalte nordmænd og svenskere, der satte deres umiskendelige præg på denne 15. udgave af Træf på Toppen, og i den grad fyrede den af døgnet rundt.          

      

Træffet satte rekord i år med næsten 6000 deltagende motorcykler, men som sædvanlig forløb alt, stort set gnidningsløst, takket være de mange, hårdt arbejdende officials. - Og når vejret så til og med mager sig som det gjorde i år, er scenen sat til et brag af en tre dages fest.

 

Vores tur til England i sidste måned medvirkede til at overbevise mig om berettigelsen af min lille klumme: "Kolonneservice".
Ligeså fornøjede og ubekymrede vi færdes når disciplinen i kolonnen fungerer, ligeså forvirrede og utrygge bliver vi alle når bare èn ekvipage nægter at følge vores regler. Derfor, husk! hvis I  kører med Turklubben, er vores ord lov. Så kan vi alle føle os sikre og trygge.

Til slut, hav lidt tålmodighed med billederne her på Corner, som pt. kan være lidt tunge at hente ned. Jeg arbejder på at finde en billedløsning der kører lidt mere smidigt, og som samtidig er af ypperlig kvalitet.

Fortsat rigtig go' sommer derude...  Vi ses i solen!
                             
                            Tommel op alle mand...  Mette