Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Mette´s Corner"

Hej igen Turklubbere


Stor rejseaktivitet har sat sit præg på den sidste måneds tid i Turklubben. 
Polen, Frankrig, Tyskland og England har lagt landeveje til vores eventyrlyst, og dette syn af hårdt og højt pakkede motorcykler, bemandet med hensigtsmæssigt klædte Turklubbere, har været hverdagskost i ugevis. 

Frank har nok engang taget stikket hjem, og givet et hold Turklubbere plus glade gæster fra Nordsjælland og Bornholm, en uden tvivl aldeles uforglemmelig oplevelse.
 - Og mulighed for ved selvsyn at konstatere at jeg ikke har overdrevet det mindste når jeg tidligere har beskrevet de polske trafikanter som værende bøller af svær kaliber.Igen i år inviterede gutterne fra Costum klubben, der hvert år tager et smut til Frankrig,  os Turklubbere med på rejsen. En god håndfuld fulgte opfordringen, og selvom vejret til tider ikke helt matchede de mange soltoppe, bikinier og flasker med højt faktortal, der optimistisk var stoppet i bagagen hjemmefra, fik alle et vidunderligt møde med foråret i de Franske Alper.

Skal man tro de glade øjne og skinnende røde kinder, som folkene der deltog i Alex tur til Harzen vendte hjem med - ja så har der nærmest været tale om et luksus kurophold dernede. Man siger gerne at i Harzen regner det to gange... først ned fra himlen, og siden ned fra alle de megahøje træer. Men en sjælden gang skinner solen, som det var tilfældet på denne kanontur.

- Og så er der jo England, og internationalt træf. 20 motorcykler - Turklubbere og et par mand fra Virago Østjylland, rejste allerede til England weekenden inden træffet. Efter ankomsten til Harwich splittede vi op - Torben tog et par mand med sydover til privat indkvartering og forplejning som var de grever og baroner. Resten af os drog mod nordøst og bosatte os lidt syd for Manchester. Heroppe stødte Alex til midt i ugen med et hold på yderligere 8 motorcykler.

          

- Og her har I så et vieu ud over vores camp i Glencote Caravanpark i Peak District National Park, som for "nordholdet" udgjorde vores base den første uge vi var i landet. Et fuldstændig fortryllende sted med fantastiske faciliteter. Se selv! Vores egne små private fliseterrasser - og ved hvert telt! vandhaner og elstik til barbering og tlf.oplader, føntørrer og fladjern... fladjern!?? (jeg bruger som regel bare min hjelm) Toilet og bade forhold var en standard der sagde spar to - og ikke mindst var der  gå afstand til de to hyggeligste engelske pub'er man kan tænke sig.

Den ene gemte sig, bedårende idyllisk bag den gamle Cheddleton Station, hvorfra der var daglig afgang med et oldgammelt damplokomotivtrukket tog - ægte Agatha Christie style - til rundtur i omegnen.

Den anden, som blev vores stam pub, bød på ægte festlig og  folkelig   stemning, lækker ale og fed musik på "juken".

Det er ikke let at finde camping pladser, der uden videre lukker så stor en flok bikere indenfor, men her på Glencote var vi mere end heldige.
Og vi kvitterede for tilliden med en eksemplarisk opførsel, som vores værter roste os meget for ved vores afrejse.

 

 

Se lige hvor vi råhyggede omkring morgenbordet på Jans terrasse. Køerne som græsser fredeligt på skåningen bag os, blev hver morgen brutalt vækket af en spirrevip af en kvæghyrde, som drev dem ind til morgenmalkning ridende offroader for fuld skrue. 

                                                                                                                                             

                                                                                  

 

 - Og efter morgenmaden var det afsted 
ud på eventyr i områdets guddommelig 
smukke og afvekslende natur.

Ustandselig måtte vi bare stå af for at 
fotografere fordi scenerier, hinsides vores
vildeste fantasi, tonede frem for øjnene
af os. 

              

 

         Hen mod slutningen af ugen lagde alle, nord såvel som syd hold, kursen mod Northhampton for at samles til det årlige internationale Virago/Star  "get together" som rødderne fra Outriders UK havde lagt billet ind på.
        
PARTY ON !             
 - Og det lige til baren rendte tør for øl.
 

 

Corners Kolonneservice

 Når kolonnen gør holdt for ubetinget vigepligt /rødt lys, samles alle kørere og holder tæt side om side i to rækker. Her skal du, selvfølgelig køre op på siden af din forreste sidemand! Når kolonnen igen sætter i gang, indtager man den oprindelige zigzag formation.

Hvis en kører foran dig i din række kører fra, så der opstår "hul" i rækken - dvs. at du kan se en tom plads fremme mellem dine to foran kørende sidemænd -  kører du op og lukker hullet. Her skal du altså overhale din nærmeste sidemand! Han ved og forventer at du kommer, og holder øje med dig i sit spejl indtil du er på plads. Opstår der tomme pladser i rækken ved siden af dig, skal du intet foretage dig. KRYDS ALDRIG! FRA DEN ENE RÆKKE TIL DEN ANDEN!
I næste Kolonneservice gælder det: Afstand!

 

 

 

 

 

 

 

 

I får selvfølgelig hele den sande og usminkede beretning om både tur og træf senere i News. Det er lovlig stor mundfuld her i Corner.

 

 

Sol og midsommer er lige om hjørnet og næste gang har jeg bla. planer om at vise Jer lidt om hvordan frygtløse Turklubbere gir' den gas i gokart. 
          
 Pas rigtig godt på Jer selv derude i den farlige trafik!  Vi ses...

                                 Med tommel til vejrs ...  Mette

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                    

 

 

  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .