Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Corner"

  


    Sidst vi mødtes her i hjørnet viste jeg Jer billeder af nyudsprungen bøgeskov, og proklamerede glad, at nu blev det da snart ikke ret meget bedre. Men ved I hvad?!  Det gjorde det minsandten!
Meget, meget sjældent mindes jeg at have oplevet en så fuldkommen fortryllende og bedårende juni.
Det tog lidt tid at få gang i sagerne og de første nætter i teltene og soveposerne var da godt nok, både vel kolde, og vindblæste  (tipien blæste sammen om ørerne på Henrik og mig midt om natten oppe i Frederikshavn i starten af måneden)      -  men siden har vi bikerfolk været solkysset af vejrguderne, og er hver dag blevet badet i milde vinde og gratis aromaterapi.
Jeg véd at I har nydt det lige så meget som jeg (det ved jeg selvfølgelig fordi vi for det meste er sammen om nydelsen)

        
Som f. eks her hvor Jens har skudt os en tirsdag aften i Tisvilde. 
 
Karen og Bjarne (den glade gut med solbrillen midt i billedet)   der bor lidt uden for byen  tilbagelagde  310 km. på denne lille aftentur...     og således har vi nærmest ikke været til at rive af motorcyklerne.                  

     

Skam få den der vender det her ryggen for at gå ind og glo på fodbold i fjerneren!

                                               oooOOOooo

Gad vist om der ikke var flere end mig, der lige i første omgang havde lidt svært ved at g
enkende "Månedens cykel"  som i øjeblikket pryder forsiden i Jens' fine fortolkning.
Men den er go' nok. Det er selvfølgelig vindercyklen fra årets internationale træf, som I kan se her, hvor den er vist fra den anden side. 
Et utroligt udstyrsstykke, fabelagtig gennemført til mindste detalje og studie i alskens avanceret lys lir - samt et vældig showpræget affjedrings system, der på sekunder kunne forvandle denne MEGET sænkede Wild Star til en terrængående kængurustylte af en offroader...  
Den stolte ejermand arbejdede hårdt i døgndrift på at demonstrere sit køretøjs mange fornøjelige features, og endte med   -  fuldt fortjent -   at hjemtage pokalen for "Best in Show"  cyklen for sin fantastiske "Hog Slayer"

    Ja, vi kommer jo ikke uden om det venner... Tiden er inde, hvor vi kan tillade os at virke en anelse selvfede.
Årets Virago begivenhed nr. 1, Internationalt Virago Star Rally 2006 er vel i hus.
Det var Danmarks tur til at lægge land til i år -  og det var Turklubben der inviterede til fest på Klinteborg.
Hele weekenden forløb total planmæssig, uden nævneværdige uheld og i den allerbedste og kærligste Turklub ånd.
                            

Det er  ingen hemmelighed at der har hersket en anelse skepsis og tvivl blandt Virago Danmarks øvrige lokalklubber, om hvorvidt Turklubben ville være i stand til at løfte sådan en opgave -  os der ikke engang ejer et klubhus, men er henvist til at leve størstedelen af vores klubliv fartende omkring på landevejene.

 

I stedet har vi kunnet stikke lidt til side, så vi  fik råd til at leje Klinteborg, der efter vores mening er et kongested at holde træf. 
Dyrt, men dejligt -   og hvad fanden -   skal der være fest....

 

 

                                                oooOOOooo

Tilkørselsforholdende til lejeren var desværre lidt af en katastrofe, og det krævede både rutine, mod og mandshjerte  at forcere den stejle, sandede sti.                                     

De fleste af vores gæster, både dem der klarede turen og dem der behøvede en hjælpende hånd, ankom lettere rystede - med krampe i hænderne og gele i knæene.


Click to view full size image
Alle mand livede dog gevaldigt op
når de nåede frem til indskrivningen, hvor de blev modtaget med kærlige Turklub krammere, en lille velkomstpose og en gibbernak til at lægge de flossede nerver ned med.


 

 

 -  Og så var det med at komme ud og finde sig en god plet at bo på.

Hvilket ikke er særlig svært, for der findes ikke et eneste plet i området der ikke er helt fantastisk. 
   
        Click to view full size image

  Da jeg selv ankom til Klinteborg fredag eftermiddag emmede hele lejren af råhygge og gode vibrationer -  og overalt myldrede svedende, men dog grinene Turklubbere rundt og forsøgte med et øje på hver finger at tilgodese de mange gæsters ønsker -  hvad enten det drejede sig om et vegetarisk måltid mad eller en storskærm til at se VM på. Intet for stort og intet for småt, syntes mottoet at være.


Click to view full size imageTurklub medlemmer som vi ikke er vant til 
at se markere sig så kraftigt i dagligdagen, 
trådte i karakter, tog ansvar og puklede og knoklede for hinanden så jeg sjældent har set mage.

 

En detroniseret mester... 

Click to view full size image
Lørdagens program bød selvfølgelig på muntre biker games. 
Her starten på et af de indledende heats i slowride. Henrik fra Turklubben,  kongen af slowride og ubesejret i guderne må vide hvor mange år -  her på Virago, venligst udlånt af undertegnede, blev til sin store fortørnelse  slået allerede i en indledende runde af Jørgen på Royal Star og måtte dermed lørdag aften afgive sin titel til en finne ved navn Jonto.

                                              oooOOOooo

Click to view full size imageDenne, ualmindelig energiske mandsling (det fortælles at der ruller en eksplosiv blanding af Irsk og Bulgarsk blod rundt i kroppen på ham) formåede at fyre godt op under masserne ved aftensmaden...

Faktisk kørte det så fremragende for ham med at lade tonerne forgylde den lune luft i festteltet at vi næsten ikke kunne at få ham stoppet igen da aftenens næste indslag i underholdningen skulle på scenen.

Sådan en umiddelbar spilleglæde er helt umulig at stå for, og jeg véd at den lille mand med den store begejstring, drog afsted med løfter om flere gode jobs i lommen.

                                                  oooOOOooo                          

     ...Og så var der selvfølgelig fest til den lyse morgen, som det sig hør og bør.  
Jeg kunne uden besvær spinde en meget lang ende om en begivenhedsrig weekend, men langt de fleste af Jer der besøger mig her i Corner var der jo selv ...

 

 

-  og de uheldige der ikke havde mulighed for at deltage, kan få det aller bedste indtryk af dagene på Klinteborg ved at investere i DVD'en fra træffet, som lige netop er kommet "på gaden", og kan erhverves for beskedne 150 kr.


Sædvanen tro tilbragte  Alex med crew weekenden med kamera over skulderen og har nu fået produceret en fremragende lille dokumentar over arbejdet med, og afholdelsen af, et internationalt træf.
Alex fortæller med sine flotte billeder  friskt og fornøjeligt historien om glade mennesker der fester sammen om deres store lidenskab - og lidt om folkene bag kulisserne, der får det til at ske.
                                                                        

 Jeg kan varmt anbefale Jer at sikre Jer et eksemplar af filmen. Køresekvenserne er helt forrygende -  og bliver balsam til vinter, når vi er ved at dø af abstinenser.
Ualmindelig flot og proff stykke arbejde, respekt og håndtegn herfra til Alex og Frederik. 

Og eftersom jeg ikke selv har deltaget i hverken planlægning eller praktisk arbejde omkring træffet, synes jeg godt  jeg kan tillade mig at storrose Jer, mine kære, kære medturklubbere. 
Tak for det kæmpestore arbejde I har udført -  for Jeres kolossale gæstfrihed og ypperlige service over for de mange hundrede forventningsfulde bikere der gæstede os -   for Jeres, åbenlyse og rørende omsorg for hinanden og for vores kammeratskab, og ikke mindst for den fantastiske gejst og glæde og evne til at fyre den af sammen med gæsterne -  selvom I har kanon travlt - det der kaldes ægte Turklub spirit -   som I var i stand til at formidle ud til hele forsamlingen.   I ER BARE FOR FEDE !
Tak for en uforglemmelig weekend fra en rævestolt lille Turklubber.

                                                                                                                

 

                                                 oooOOOooo      

              Vi elsker vort land...

     Ja, vel gør vi da så...
For oven på den midsommer vi lige har oplevet, må man bare overgive sig betingelsesløst.

           

Midsommer er forbundet med stolte traditioner i Turklubben... traditioner der knytter sig til ViragOle og Nusers store have -  som udover et imponerende Skt.. Hansbål -   

               

-  snildt rummer en ordentlig stribe motorcykler og en teltlejr...  

                      

... et festtelt og en grisebasse på grill...

                                  

                                                                       ... og  Ole !

    Tak til Ole og Nuser -  og Karen og Bjarne for et brag af en fest -  selvom vi denne gang undgik at folk dansede sig en gang legemsbeskadigelse til!

                                                oooOOOooo

Lige inden jeg løber igen for denne gang, lidt praktisk info omkring Turklubben i News. Som vi snakkede om til generalforsamlingen i foråret, har jeg været nødt til at cutte ned på mine arbejdsbyrder, og det er som bekendt gået ud over de faste Turklub indlæg som jeg har leveret til News de forgangne tre sæsoner.
I undrer Jer muligvis over at der heller ikke længere optræder en turkalender fra vores klub i bladet.
Grunden er den at vi fra News redaktionen er blevet bedt om at udlade klubbernes private arrangementer fra oversigterne.
Det vil for Turklubbens vedkommende betyde at  kun ganske få punkter på vores sæson program kan offentliggøres i News...
Faktisk er det noget af ideen med medlemskab af Turklubben... at man dermed opnår adgang til vores mange fede ture og arrangementer.
Det vil simpelt hen ikke give nogen mening at offentliggøre en så tyndbenet kalender -  der til og med, på grund af bladets produktionstid, alligevel er temmelig forældet.

Jeg må anbefale at I i stedet følger godt med ovre i turkalenderen, for vi er jo spontane typer der ikke går af vejen for at smide en frisk tur på  hvis vi pludselig øjner en mulighed -  skulle jeg hilse og sige fra turkoordinatoren.

     Så mange var ordene for denne gang...     som om det ikke også var nok!

                                   Kør ordentligt derude ! !

             Tommel op til alle...
                                                     ...Mette

 

 

  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .