Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner

Hej igen venner !

 ...


Som I nok har lagt mærke til, var det sidste indlæg her i Corner  stærkt forsinket. Det skyldes alvorlige tekniske problemer mellem Arne, som er ansvarlig for at I kan læse mine skriverier her på siden, og mig selv. Det beklager vi begge to, for vi gør os stor umage med at skaffe Jer ”Corner til tiden” med friske og aktuelle nyheder om alle Turklub aktiviteterne.

 Én af disse aktiviteter stod selv samme Arne for. Nemlig søndagsturen d. 2. maj til Hammer Mølle. Det blev dagen hvor foråret pludselig forvandlede sig til ren sommer. Og sjældent er en søndagstur blevet kørt i mere vidunderlige omgivelser. Vi samlede John og Nønne op i Frederiksdal, og så begav vi os ud i den bedårende Nordsjællandske natur. Arne havde tilrettelagt en køretur som både bragte os gennem skov og langs strand, til vi nåede vores mål: Hammer Mølle ved Hellebæk. Her gjorde vi holdt og bestilte vores frokost i stedets lille café. Og så ventede vi, og vi ventede, og ventede – på vores mad. Når køkkenet endelig havde en enkelt frikadelle klar til servering, forgik transporten af tallerknen hen til bordet i et tempo, så den for længst var kold og kedelig når den endelig nåede frem. 

Men alt i alt var det en utrolig flot dag Arne havde planlagt til os, og vi sluttede af med eftermiddagskaffe og Karens herlige bag (hvis I forstår sådan en lille én der) i en solbeskinnet Rungsted Havn.

Og så var det meningen at jeg skulle fortælle Jer en hel masse fra Virago Danmarks Generalforsamling. Som I nok fra flere sider er orienteret om, er der meget lidt godt at sige om den sag.

Det var femte gang at jeg deltog i ”Danmarks” generalforsamling. De foregående år har været præget en sober og seriøs debat medlemmerne imellem, ført i konstruktiv dialog med den siddende bestyrelse, og hele afviklingen af generalforsamlingerne har været præget af den værdighed og professionalisme, som sømmer sig for sådanne.

Derfor var det dybt beskæmmende at overvære denne seance, som til tider mindede mest af alt om et ukontrolleret værtshusslagsmål.

Vi har fået en helt ny bestyrelse i ”Danmark”, som står over for en kæmpe opgave med at redde stumperne af vores gode gamle klub.

Den optimistiske holdning fra vores nye formand: Jørgen (fra Nordsjælland) er at nu har vi skrabet bunden, og herfra kan det kun gå op. Sejt gået, at du tør Jørgen, og pøj, pøj fra mig.

Her på faldrebet – inden jeg drager til Polen med en håndfuld af Jer – vil jeg sige til Jer alle: KØR FOR HELVEDE FORSIGTIGT DERUDE. Et sekunds mangel på koncentration, og det kan gå gruelig galt.

Det skete på vej til Sønderjylland for én af Turklubbens allermest rutinerede drenge: Bjarne. Og jeg vil aldrig, aldrig glemme synet af min kære ven liggende der med sit bevidstløse hoved i en blodpøl på asfalten.

Både Karen og Bjarne er sluppet nådigt fra episoden, og er som planlagt med os i Polen, seje som bare helvede, som de jo er.

Vi ses igen til Lollandstur d. 23. maj. Pas godt på Jer selv!

             

Rejselysten tommel op fra Mette    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!