Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Mette´s Corner"

Hejsa alle Turklubbere


Så er der for alvor gang i tur aktiviteterne, og jeg kan godt fortælle Jer at det er en pinsel uden sidestykke, at ha' sin Virago stående og samle støv på værkstedet.
For tiden er præget at et mylder af tilbud om ture i både ind og udland, og her er heldigvis lidt for enhver smag. Det betyder at vi ind i mellem splitter op og kører i hver sin retning i mindre grupper. Smart nok, for det ville være lettere problematisk, hvis alle 70 Turklubbere skulle følges ad hele tiden.

Den 23. til 24. april blev der afholdt DMC bronze kursus i Sorø, og her drog en blandet flok af nye og gamle, rutinerede og grønne af sted for at udfordre sig selv og deres maskiner.

 Høj sol og tør bane skabte ideelle betingelser for at gi' den gas mellem keglerne. Johan så sit snit til at hoppe af motorcyklen og skyde dette stemningsbillede fra weekendens træning.
 - Friskt gjort - og tak for'ed, Johan.

Selv samme weekend gik søndagsturen til Kullen på den skånske vestkyst - ganske vist uden tur- leder, Henrik. Det lykkedes imidlertid alligevel for flokken at nå toppen.  
                                                                                 

 

- Her er en lille håndfuld krøbet helt til vejrs i den tynde luft, hvorfra der - som man kan se var den mest blændende blå udsigt.


Det er Jens, der har været frisk på aftrækkeren - og har sendt mig de her dejlige indtryk fra turen.

Hjertelig tak for billederne Jens!

 

  Den lader jeg lige stå som en opfordring     til  Jer andre:
I må MEGET gerne sende mig læssevis af fede og skægge billeder fra ture og andet klubspas

For tiden "hænger" hjemmesidens billedarkiv en smule og det er ikke mange nye fotos vi ser der. Men bare send hvad I har af spændende sager, så jeg kan vise Jer en masse gode billeder her i Corner.


Hen over foråret har vi haft en hel del gæster (og måske kommende Turklubbere) med os på tirsdags og søndagsture. Flere har aldrig før prøvet at køre kolonnekørsel, og er ikke helt fortrolig med de regler der gælder i denne disciplin. Det har inspireret mig til at indføre den lille blå rubrik som I finder lidt længere nede på siden. 
Turklubben er kendt viden om for vores eksemplarisk flotte og sikre kørsel, og det giver stor ro og tryghed under kørslen, at vi alle sammen ved hvor vi har hinanden. 
Derfor er det nok så vigtigt at alle der kører med har tjek på systemet - og selvfølgelig, alle Jer der kan det pis på rygraden, kan jo bare springe "den blå" over.

Den forgangne weekend har Virago Danmark som bekendt afholdt generalforsamling og dertil hørende træf, med Virago Esbjerg som de glade værter. 
Mange Turklubbere var spredt for alle vinde i de dage. Ét hold i Polen med Frank (den frygtløse) og ét (tøsehold!) med Thomas og Johnny i Frankrig. Derfor var Turklubben,om ikke fraværende, så dog ikke så talrigt repræsenterede som vi plejer.   

Selv havde jeg ladet mig lokke til Scheveningen i Holland - et fuldstændig fantastisk sted - hvor V-Max Club Holland havde inviteret det meste af Europa til et Guinnes rekordforsøg.

PICT1589.JPG

Forsøget gik ud på at samle den største kolonne V-Max'er nogensinde til at tilbagelægge en vis strækning. Her er prosession nok nærmere det rigtige ord, for det lykkedes ikke alene at slå rekorden - storslået endda - men også at samle mellem 600 og 700 Max'er - i alle mulige farver og faconer.
                                     

          

 


  Se selv! Det er ikke kun os Virago/Star  mennesker, der er kreative og fulde af fantasi.

 

  Hvad mener I for eksempel om denne her bistre bandit?!

 
  - Eller en "fat ass" som den her, der næppe behøver
  støtteben af betydning.        

 

 

 

 

Jeg kunne blive ved og ved med at vise Jer fantastiske V-Max billeder, men jeg må nok hellere styre mig lidt. Vi er jo en Virago klub.
Spændende var det dog, at være del af sådan en begivenhed.


 

Foran os venter nu Englands turen og det årlige internationale træf. Ingen tvivl om at det bliver en af sommerens helt store oplevelser.
 - Og jeg render lige pt. rundt og bider negle og beder til at værkstedet kan nå at få min Virago skruet forsvarligt sammen inden vi drager af sted.

       Corners Kolonneservice

Som noget nyt vil I her i Corner støde på denne lille rubrik, hvor jeg gennemgår de vigtigste regler for kolonnekørsel, og bringer gode råd om takt og tone i kolonnen.
En motorcykelkolonne placerer sig i vognbanen i to snorlige rækker - en til højre, og en til venstre i banen. Turlederen forrest selvfølgelig, og altid i venstre side! Bag ham fordeler kørerne sig skiftevis til højre og venstre i vognbanen, således at der til enhver tid er en "tom" plads lige foran og lige ved siden af hver enkelt kører. Under kørslen  MÅ DU ALDRIG OVERHALE ELLER KØRE OP PÅ SIDEN AF DIN SIDEMAND FORAN DIG!  -  Dette er den vigtigste regel af alle! Den "tomme" plads op til køreren foran dig i din række TILHØRER din sidemand. Her skal han til enhver tid kunne undvige ind foran dig, såfremt en pludselig forhindring dukker op. Derfor: Hold hele tiden samme afstand op til din sidemand. Sætter han farten ned gør du det samme! 
Der findes to undtagelser for denne regel, som jeg vender tilbage til i næste Corner.

I disse dage arbejder jeg indædt på at finde en velegnet camping plads til "lørdagsholdet" som har en lille uge i landet inden selve træffet.
Det er ikke let, for englænderne lader til at være temmelig ængstelige over for folk i flok. Måske er det derfor at vores engelske Virago venner i den grad slår gækken løs, når de er på besøg herovre hos os på fastlandet - os uden de stive overlæber!?

 

 

En tommel, fuld af håb og fortrøstning, op til Jer alle sammen derude...

                    Mette

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                                                                                    

 

 

  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .