Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål


Hej Turklubbere!

 Ny sæson, nye tiltag!

Et af dem er at jeg fremover vil dukke op her på siden, for at fortælle Jer lidt om, hvad der sker i klubben, komme til Jer når der er spændende nyt, eller i tilfælde af agurketider, bare sludre lidt med Jer fra tid til anden.

Der udover har klubbens bestyrelse udpeget mig til at være fast mand på formidling af informationer om vores ture og øvrige aktiviteter i Turklubben til News, et stærkt forsømt felt, hvis I spør’ mig. Altså meget mere læsestof i bladet fremover fra landets fedeste lokalklub.
Forhåbentlig vil dette nye initiativ falde i god jord ude omkring i de små Virago hjem.  

  Vi har været igennem nok en lang, mørk dødssyg vinter. Afbrudt af det månedlige lyspunkt: Hyggeaftnerne i Doktorhaven. Til Jer som dukkede op her: Tak for fornøjeligt samvær. Og til Jer som ikke nåede forbi kan jeg kun sige at der gik I godt nok glib af noget. Vi har fundet os en sand perle af et vinter mødested i Doktorhaven i Rødovre, hvor Thomsen og Frue har beværtet os ualmindelig omsorgsfuldt. Jeg siger til Jer, den mand kan koge !  Stor og varm tak for mad, m.m. til de to gæve folk, og til Henning, som har formidlet kontakten for os! Lad os bede til at de har lyst og helbred til at huse os igen til næste vinter.

Det er der heldigvis rigtig længe til, for foråret er over os. Også i den grad. Er det ikke bare pragtfuldt! Jeg kan faktisk kun få øje på en eneste grund til at tage armene ned for tiden, og det er at det er fornuftigst at køre med begge hænder på styret. En ny sæson er født, fuld af glade køreoplevelser, så tjæk med turkalenderen og vær med, alt hvad I kan. Husk at der stadig er plads i kalenderen til friske forslag og initiativer.  Tur koordinator Henrik er ”stand  by” og klar til at koordinere løs, såfremt nogen af Jer pludselig kommer op med en lys ide – stor som lille – til køreture eller andet spads. Bare giv ham et ring !

Vi ses derude - og inden længe også her på siden igen.

 

                                   Til da

                                            Tommel op... Mette