Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål


                                                  Hej igen alle Turklubbere

          Som I nok husker, havde vi i efteråret store problemer med at få plads til nye billeder og artikler på vores hjemmeside.

Vores hårdt knoklende web-master: Thomsen blev samtidig overmandet af uoverskueligt meget arbejde på sit nye job, og havde ikke længere tid til, med vanlig flid, at sidde og mingelere rundt med alle vores nyheder på den sparsomme plads, han havde til rådighed. Det betød altså bla. at jeg måtte forlade Corner for en stund.

Nu er der igen ved at være styr på sagerne. Vi har fået masser af plads at boltre os på her på hjemmesiden. Henrik har fået overtalt Arne til at fodre siden med alle vores indslag. Og jeg er tilbage i mit lille hjørne, hvorfra jeg vil betragte og kommentere det lystige liv i Turklub lejren.

             Ved den årlige generalforsamling d. 21. marts sluttede endnu en sæson i Doktorhaven. Med Thomsen, virtuost ved gryderne, og Jytte i baren var succesen hjemme.
Der har været fulde huse og høj stemning til hvert eneste tirsdags møde vinteren igennem.

  

    Og vi har hygget os, har vi  -     i et omfang, så i hvert fald Henning   og  Jeres  undertegnede  priser  os  lykkelige for snørebåndene i siderne     på vores læderbukser.


Nu er det ne
mlig langt om længe blevet tid til at hive i køreklunset igen.

En splinterny sæson ligger for døren – er det ikke herligt!

  

Målet for årets første søndagstur var, som så ofte før, ”åbent hus” arrangement oppe hos Masi Motor i Holbæk.

 

Vi noget spændte på om de nye, unge folk der har overtaget forretningen nu også holdt de kære traditioner i hævd. (Her tænker jeg selvfølgelig på kaffen og lagkagen) Og det gjorde de minsandten.
 


 Forretningen er decimeret en del, idet den ene halvdel af butikken er lejet ud til en bilforhandler, mens værkstedet fungerer som det altid har gjort.

 

  En pæn flok småfrysende Turklubbere havde styr på sommertiden og mødte glade op ved Mosehuset – og med opsamling, først i Roskilde og senere ved Munkholm broen endte vi med at kunne mønstre en helt hæderlig kolonne.

  

På hjemturen førte Jørgen an i en utrolig sightseeing ad snørklede småveje, gennem nogle yndige landskaber. Jeg selv sad og var pænt imponeret over mandens overlegne lokalkendskab, da han grinende vendte sig om og råbte om der egentlig var nogen der vidste hvor vi var henne.

Midt i det hele dukkede frøken Forår pludselig op og stak os et strålende smil og et smækkys på panden. Jovist det var en vidunderlig tur.

 - Lige indtil vi kom til at se nærmere

på motorcyklerne ved det sidste pitstop – og opdagede et mærkeligt gråhvidt støvlag overalt på lak og crom.   En frygtelig mistanke greb os, og vi smagte på stadset.

Ganske rigtigt: VEJSALT! Os så gik det ellers over stok og sten.
Hjem og vaske og spule. 

Så nu er vi klar til Bakkeåbning på torsdag. – Ses vi ?

                         Mette