Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner

Hej I tålmodige Turklubbere...


Siden vi mødtes sidst her i hjørnet, har Henrik og jeg oplevet dét vi alle frygter: Det ultimative computer kollaps. Så jeg har, ganske ufrivilligt, været pillet af banen i nogen uger.

I det indlæg, som I skulle have haft lige inden det sortnede for mit system, moppede jeg Jer lidt over det slappe fremmøde til søndagsturen d. 24. oktober.
 Som det ses her, hvor Torben og Henrik betragter levningerne af Gurre Slot, bød dagen da heller ikke på ligefrem overjordisk fedt kørevejr.
Til gengæld var skovene omkring os en sand eksplosion i guld og bronze. Det var helt ufattelig flot - og bevirkede at naturen i sidste ende løb af med en smal pointsejr over støvregn, dis og smattede veje.
 
Og se så lige her hvad vi fik opsnuset undervejs! Det FEDE sted.
 - Mere får I ikke ud af mig nu. Vi ser mere til stedet i næste sæson!


Søndag d. 31. oktober var tiden så inde til, hvad der umiskendeligt ser ud til at blive Turklubbens sidste officielle tur i 2004. En halv snes cykler, elleve mand, havde vovet sig udenfor på denne - vejrmæssigt heller ikke særlig lystige dag.
Turen gik til oplandet omkring Borup, hvor Henrik og jeg et par uger forinden fandt nogen flotte små veje. Jeg blev ikke rigtig klog på om det lykkedes at ramme de samme veje igen, (trods GPS og hvad ved jeg). Hvad vi derimod med sikkerhed fik sporet os ind på, var Malerklemmen og en frokost buffet, der fristede os over evne.
Jeg kan desværre ikke vise Jer billeder fra turen, for jeg havde glemt mit kamera. Hvilket minder mig om at jeg altid godt kan bruge billeder fra Jer derude, som også fotograferer på turene. Hvis I ligger inde med pletskud I vil dele med os andre, må I meget gerne sende dem til mig.

Oktober er blevet til november -   måneden, der betyder opklodsning til vinterhi for de fleste. Og dermed er det så definitivt slut med dette års køresæson.
Henover efteråret har mange har spurgt til Skovlyst og til hvordan ombygningen skrider frem derude.

 Før i tiden krøb vi gerne sammen i den gamle krostue over et spil billard og en kop øl, når det blev for mørkt til at køre tirsdags tur. I år fik vores tirsdage en brat afslutning, for der er som bekendt ingen krostue længere.

Sådan så byggepladsen ud d. 26. oktober
Det nye hus, hvor ølbrygningen skal foregå tager form.

Jeg overdriver ikke når jeg påstår, at der er røget kilovis af nøddekage i Turklubmaver gennem årene, på pladsen henne under træerne - hvoraf kun ét lemlæstet nu står tilbage.

 

 

 - Og her i alt det pløre og ælte stod motorcyklerne - skulder ved skulder.

Det bliver spændende at se vad det ender med derude, og om det igen bliver et sted, hvor vi har lyst til at mødes.

 

Som nævnt i starten, har vores computer været HELT nede i flere uger, og udover at jeg ikke har kunnet lave Corner til Jer her på siden, betyder det desværre også, at det faste indslag fra Turklubben i News samt vores turkalender ikke er med i næste nummer af bladet.
For at undgå, at en tilsvarende situation opstår har jeg, uover at beskytte mit system alt hvad jeg kan, anskaffet en ekstra computer. Så er der vel for pokker én af dem der virker.

Vi er jo flere folk der arbejder her på siderne. Det betyder bla. at nye indlæg på Corner først annonceres under "opdateringer" med nogen forsinkelse. Så bare prøv at klikke ind også selvom "opdateringer" ikke reklamerer med nyt Corner.

 

 

En efterårs tirsdag ved Skovlyst - og et sjældent syn!
 - det var for en gang skyld udelukkende Viragoer, der var forsamlet.

 

Husk lige min bøn om billeder - f. eks. fra Doktorhaven...

Henrik har netop spottet det første vejsalt på Frederikssundsvej, så kør forsigtigt, de af Jer der endnu ikke er kommet i hi for vinteren.

    - Tapper tommel op i tusmørket til Jer alle derude  -  Mette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!