Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål

Hejsa alle Turklubbere

 Så har årets første saltvogne været ude og smide deres svineri på gader og veje. Som sædvanlig lader det ikke til, at der er hverken plan eller logik i galskaben. Saltbunkerne bliver kastet hid og did, uden smålig skelen til om der er de mindste isdannelser, eller udsigt til at der kommer nogen, i miles omkreds.

Man kan så håbe på at noget af stadset havner på de virkelig lumske vejstrækninger, hvor der kunne tænkes at være brug for det.

 Heldigvis er føret ikke værre end at der stadig kan køres, når bare man sørger for at pakke sig godt ind, og så i øvrigt lige giver sig tid til at vaske ”dyret” grundigt af når man kommer hjem. 

Årets anden Skåne tur d. 28. september, samlede en talstærk kolonne på 18-20 cykler. Og alle glædede vi os til en herlig efterårsdag i Sverige.
                 

Turen gik sydover af den traditionelle rute langs den sydsvenske riviera, via Trelleborgs strandpromenade med de vejende palmer, til Sveriges sydligste spids ved Smygehuk, videre ad den idylliske kystvej mod Ystad og op gennem de hyggelige brolagte gader i Simrishamn på den skånske østkyst.

Efter planen skulle vi nå frem til Kivik ved frokost tid, således at vi – efter at have tilbagelagt de sidste kilometer gennem områdets enorme, vidunderligt duftende æble og pæreplantager – kunne indtage en velfortjent frokost i den lille restaurant, der ligger i forbindelse med Kiviks berømte mosteri.

Uheldigvis viste det sig at det meste af Skåne, Halland og Blekinges befolkning havde fået den samme ide. Johan havde ganske vist advaret os om at man netop på denne dag afholdt ”Æblernes Dag” på stedet. Men hvem pokker kunne ane at den begivenhed tiltrak det halve af Sveriges befolkning?

Frokosten måtte vi – på grund af folkemylderet opgive, men gud være lovet for Bjarne og hans Drag Star, som ud over Bjarne, tillige rummer Karen og hendes herlige hjemmebag. Hvilket på denne dag forhindrede os i at gå totalt sukkerkolde.

På grund af den megen opstandelse og trafikkaos i Kivik og omegn, blev tiden efterhånden så knap, at hjemturen formede sig helt anderledes end turleder Henrik oprindelig havde planlagt, og vi fik slet ikke set al den skønne natur som vi skulle have nydt undervejs. I stedet måtte vi haste af sted ad de kedelige landeveje, for i det mindste at nå hjem inden mørket faldt på.
 

Stakkels Henrik! Det blev overhovedet ikke den fede efterårstur, han havde planlagt, men sådan kan det gå. 

Den officielle sæson afslutning, for hvad angår de større fælles arrangementer, er det traditionsrige orienteringsrally, som ”Nordsjælland” afholder den første lørdag i oktober. Og det gør de rigtig godt!


 

 

 

 

Sjællandske klubber og enkelte ”løsgængere” forsamles talstærkt i den smukke Frederiksborg Slotshave, hvor vi deles op i små hold, på kryds og tværs af de daglige klubrelationer, således at alle for lært hinanden rigtig godt at kende.
MC Ebbe giver en kort introduktion til dagens program, hvorefter vi holdvis begiver os ud i landskabet til de festlige opgaver der venter os rundt på de forskellige poster. Her afslører rallyets tilrettelæggere, udover et indgående kendskab til listige idylliske småveje, som vi andre ikke aner eksistensen af, tillige en overflod af iderigdom, hvad angår spøjse events undervejs. Hele øvelsen går selvfølgelig ud på at vinde løbet, og dermed hjemføre den flotte vandrepokal til sin klub.

Konkurrencen var hård i år og afgørelsen faldt, ved den afsluttende slowride i Nivå Havn, ud til Turklubbens fordel. Efter strabadserne er der tradition for en svingende omgang biksemad til de knurrende maver.
 

 

Tusinde tak til ”Nordsjællænderne” for et fantastisk arrangement, og for en pragtfuld dag. Vi glæder os til næste års udfordringer! 

Jeg har lovet Jer at berette lidt fra vores Bornholmertur, og den historie vil I kunne læse i næste News. 

Det er med sorg i sinde, at jeg må meddele Jer at dette var det foreløbig sidste indslag i Mettes Corner, som hermed lukker og slukker for denne gang.

Situationen omkring Turklubbens hjemmeside er nu gået så meget i hårdknude, at jeg er nødt til at indstille mine små rapporter til Jer. Det har været kanon hyggeligt og jeg kommer til at savne vores stunder sammen her i Corner.
Jeg fortsætter naturligvis med at referere om Turkubbens aktiviteter i News som jeg plejer. 

Tak for denne gang  –  med rød næse og blåfrossen tommel op  -  Mette