Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner

 

 

Hej "Klubbere" fra nær og fjern..


   

Dette fuldstændig fortryllende sceneri danner udgangspunkt, når vi den første lørdag i oktober mødes i Frederiksborg Slotshave, til Nordsjællendernes traditionsrige "Sæson afslutnings Rally".
Hvis jeg ikke husker meget galt, er det i år fjerde gang, at  orienteringsløbet, med den ædle kappestrid mellem Sjællændere af enhver Klubfarve afholdes.
Her er det Frank og Pernille der luner snuderne på en kop moc, inden det går løs med strabadserne på landevejen.

Vi fordeles i hold, og MC Ebbe orienterer os om praktiske foranstaltninger...
 - hvorefter  alle mand spytter i næverne, pakker taskerne og beslutsomt begiver sig afsted  -  alt imens gyldne bøgeblade sagte daler om ørerne på os.
 - Blåfrosne ører - kunne man fristes til at tilføje i år!Og som traditionen byder, tilbragte vi herefter dagen med at orientere os rundt på kryds og tværs i smukke Nordsjælland...
Indtil vi - hen under aften atter mødtes, fik uddelt points, pokal, bevingede ord - og en enkelt løftet pegefinger fra MC Ebbe.
Men som I kan se, har vi stadig friske røde kinder, mod på livet - og en vældig appetit på biksemad, der som den sidste i dagens række af traditioner, afrunder arrangementet.
 - I ca. to minutter bliver der fuldstændig total stilhed, mellem de mange bikerhoveder, når vi bænket om bordene i Motel Norden, skovler til os fra de svulmende fade.... bryder snakken løs.
Tusind tak! Nordsjælland, for endnu en mindeværdig og begivenhedsrig dag.

 

Søndag d. 10. oktober oprandt omsider dagen, hvor vi fik mulighed for at gennemføre den planlagte tur til Kivik i Sverige.

Sådan her så det ud da vi forsamledes ved Mosehuset kl. 10...

 

 - Og da vi nåede Smygehamn, var det lige så flot.
Desværre havde alle Caféerne lukket for sæsonen. Så vi begav os hastigt videre, trøstet med løfter fra Henrik om at han holdt ind, når han spottede en "Kaffe Stuga" som lige kunne rive en gang kaffe med kage til 18, 20 mennesker på bordet i en fart!

  Og se så lige en gang her:                     

Det her sted fandt han via en indgang, der lignede et hul i jorden. Gennem en lang mørk tunnel, i hvilken skummelt udseende næringsdrivende havde slået sig ned, og drev handel i den dunkle belysning, kom vi ud for enden - i denne sydlandsk inspirerede gård have.
Med vinranker i loftet, klinker på gulvet og hyggelige franske café møbler.
Bedst af alt havde værtsfolkene ikke det mindste problem med at servere spandevis af kaffe. Og med den frejdigste mine af verden, hev de store bradepander med duftende bagværk ud af ovnen.
Således rustede drog vi videre mod Kivik.
Det blev en god og en lang dag - til sidst også en kold dag. Og så blev det dagen da vores kære venner fra Nordsjælland, meddelte os at de officielt var blevet Turklubbere. Desværre måtte vi sende Jørgen retur allerede ved broen, på en Virago med maveproblemer. Men pigebørnene fulgte trop.

Her er f.eks. Pernille, fuld af grin og utæmmeligt godt humør som sædvanlig.

  Ingolf fortalte at han havde over 500 km. på speedometeret, da han var tilbage i Odsherred
 - og flere af os behøvede optøning af legeme i badekar ved hjemkomsten.
Så det var en rigtig efterårstur...

 

  I skal også lige ha' et par glimt fra weekendens høstfest, som blev en rekord aften, med næsten 60 deltagende Turklubbere. Aldrig i klubbens historie har vi holdt fest for så mange mennesker, der udgjorde en skønsom blanding af "gamle" hoveder, som har været med fra klubbens start, og alle de dejlige nye medlemmer vi har lært at kende i løbet af året.

Det havde været helt håbløst at proppe alle de folk ind hos Claus og Nanna på Mindevej, hvor alle vores tidligere høstfester har fundet sted.
Heldigvis har vi Frank til at løbe rundt alle vegne, med hans evigt arbejdende indbyggede radar - og han fik spottet det her sted, hvor vi lige kunne være.
Her er et lille bitte udsnit af os... Skulder ved skulder sidder vi og guffer...

 

 -  Og her er vi fra den anden side (midt i det hele sidder en stolt Mette og blærer sig med sin pris)
Det var John W. der havde haft maset med tilrettelæggelsen af løjerne. Til det praktiske stillede en hjælpende hær op  - Her er jeg nødt til at fremhæve Wanda, der sled bravt.

Her ser I forklaringen på at det her Corner er lidt forsinket. Jeg har haft gang i at lave et forslag til et nyt klubflag.
Som i måske husker, blev vores Virago Danmark flag nedlagt og groft skændet i den forgangne sæson. Og nu er det jo at Frank, den "overaltværende" har fremskaffet en fed ny flagstang.
Her er så mit forslag til et Turklub flag.

Jeg lover at der ikke skal gå så længe før jeg lader høre fra mig igen. Nu er der efterhånden ikke så mange lyse timer tilbage til at køre i, så kan jeg jo passende hygge herind i hjørnet til Jer.

        Tommel op til Jer alle derude fra nær og fjern...   Mette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!