Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner
Hej alle Turklubbere....

Nogen af Jer har givet vis spurgt Jer selv på det seneste: hvor pokker bli’r hun mon af, hende der plejer at komme og fortælle – og det kan jeg ikke fortænke Jer i.

Men der har næppe været en ledig stund mellem alle køreturene henover sensommeren, ja dårligt nok været en regnvejrsdag, hvor man kunne krybe i ly og få nørklet lidt nyt til Jer.

Nårrr jo... regnet har det da for resten.

- Men der var vi ligesom ude i det.

Her tænker jeg både på Albertslund festen, der i år ikke rigtig havde vejrgudernes velsignelse. På Mosten Race Day – godt med "most" men meget lidt race, på grund af regnen der også her stod ned i stænger. Og på Bornholmer turen, som også var pænt våd i perioder.

Ja, ja vi er skam ikke blevet sparet for noget.

Nu kan vi jo dét der med byfester. Og den gode gamle Albertslund festuge er en rigtig Turklub klassiker, et af vores aller ældste arrangementer. Her samler vi venner fra nær og fjern og kører først en frisk lille tur sammen inden vi vender snuderne mod Albertslund. Det krævede en del overtalelse at få Køge rødderne hevet ud af slåbrokken og hjemmesutterne, for tykke regnsorte skyer drønende hen over himlen, og disse folk er ikke meget for at blive våde.

Men det blev de denne lørdag, skal jeg love for.

Os Turklubbere kunne sagtens, for vi skulle lige fra byfest og til fødselsdagsfest. Hos Ellis og Henning i Doktorhaven. Som de fleste af Jer vil vide opnåede disse brave to, her i løbet af sommeren, at blive ophøjet til oldeforældre ! ! Og så fyldte Henning tres. I den anledning blev der ellers disket op, så vi glemte alt om vådt læder og dryppende frisurer. Tusinde tak, Henning og Ellis, for en fed dag.

Vi havde lige et par dage til at få tørret læderjakkerne... så var der afgang til Allingåbro, og til Mosten Race Day. Dette fantastiske arrangement, som jeg selv har været en varm fortaler for i det forgangne år.

Indtil sidste år (hvor jeg fik kuppet mig med, helt vild som jeg var med min nybagte status som selvkørende) – var dette den ultimative mandetur –

I år blev det så tillige turen, hvor det afsløredes hvem af os der går rundt med vaskeægte bikere i maven.

Vi fik adskilt "mænd" fra "mus" og det viste sig at indtil flere af "musene" var af hankøn. Mens halvdelen af os rejste vores telte i den piskende regn, riggede vores gennemblødte soveposer til, og skiftede til en friskvredet T-shirt, drog den anden halvdel til et nærliggende hotel, og sluttede sig først til os andre lørdag formiddag.

- Her skulle jo efter planerne, DM i drag race afvikles. Men altså – regnen blev ved og ved – og ud på eftermiddagen stod det klart at afgørelsen på løbene måtte findes ved lodtrækning. Og det er der sandt at sige ikke meget topfuel over. Noget af en fuser. Vi håber på bedre held til næste år!

Som I måske har hørt, er vi vokset fra vores gode gamle hjemmeside. Hvilket bla. betyder at Thomsen ikke rigtig har kunnet vise Jer billeder fra turene her i sommer. Jeg håber at vi meget snart kan få løst det problem, selvom situationen tilsyneladende lige pt. er gået i hårknude.

Derfor må I nøjes med ord fra mig også denne her gang.

Til gengæld lover jeg at jeg meget snart vender tilbage med den sandfærdige beretning om Turklubbens Bornholmertur og om "kikset" i Kivik.

Hold Jer varme, tørre og muntre indtil da – tommel op - Mette

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!