Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

Turmål


                                      

Hej Turklubbere og Venner

           

Her ser I hvad der er tilbage af den gamle krostue ude ved Skovlyst. Et gabende hul i jorden.
Jeg er bange for at krofatter har forregnet sig en anelse, da han glad proklamerede at brygningen af øl
ville begynde i løbet af september i det bryggeri som skal etableres i hullet.
Så vidt jeg kan se kan det godt blive vanskeligt at nå.

 Folk der tørrer sved at panden under teltrejsning... det har vi godt nok ikke set meget til i sommer. Men på Mosten lykkedes det for første gang i denne sæson at opleve en hel weekend i det skønneste sommervejr. Og kors hvor vi nød det.
Vi var næsten 30 motorcykler afsted fra Karlslunde, idet en lille håndfuld Costum klubbere havde valgt at slå følge med os på turen over. Alle mand måtte vi gøre holdt i Bode Enge lige uden for Mostens område, hvor lovens lange arm havde gang i en gevaldig razzia. Efter et grundigt tjek af vores Viragoer, der gik ud på at afsløre om nogen af dem skulle være en stjålet eller ulovligt ombygget Harley, fik vi dog lov til at fortsætte ind på træf området. 

Hvor vi, efter den svedige teltrejsning, gik på opdagelse i Mostens righoldige kulinariske udvalg.

Senere fredag aften er der jo tradition for at alle mand uden mådehold hælder øl i hovedet og går amok.
I år var fredagens berømte husmoder strip droppet til fordel for tre tækkeligt klædte småpiger, der kækt vrikkede og vred sig på en slags hems oven over baren.
Det havde den fordel at herrerne var nødt til at træde tre skridt tilbage for at nyde synet, og dermed blev der dejlig plads ved bardisken til os andre.
    


Her ser I for eksempel et par herrer, der ingen problemer havde med at komme til baren -  og strip eller ej...  Der blev festet igennem aldeles hæmningsløst.

En vis grad af tømmermænd er nemlig obligatorisk, når man næste morgen tager plads på tribunerne for at fylde ørerne med dommedagsdrøn og lungerne med krudtrøg, mens de heftige monster drag maskiner bliver fyret af på "striben".


Banen var i topform i år og det samme var de deltagende kørere  -  og vejret  -  ja, se selv efter.
Dermed var scenen sat til et sandt rekord ræs.
Der blev vist flot og fræk kørsel og sat talrige rekorder.
Dagen bød også på dramatik, da en norsk deltager i den helt tunge Top Fuel Competition klasse røg af asfalten i farten, og med små 300 km. i timen fes ind over en kornmark.
 

Heldigvis var det kun maskinen der kom alvorligt til skade... Her bliver vraget fragtet af vejen.
Senere på dagen blev Caps sponser Corvette trillet ind for at fyre sine, Gud ved hvor mange tusind heste kræfter af i et forsøg på af dække et mindre olieudslip på asfalten ved hjælp af gummi fra de mega brede baghjul.
Og det lykkedes minsandten at få gummiet til at klæbe så effektivt til banen, at boltene knækkede og det ene baghjul røg af helvede til.

 

Lørdag aften hyggede og grillede vi på kugle grillen, som Arne havde indkøbt og medbragt til lejligheden. I det hele taget førte vi os frem om nogen værre luksusdyr, med pavilloner og rigtige menneskemøbler og det hele.
 - Og selvfølgelig havde vi regnet ud at ordensmagten ville være på pletten igen søndag formiddag, parat med alkometrene, så vi var totalt clean alle som en, og friske til at puste løs.


Det skulle jo gå stærkt med at komme hjem, for allerede mandag eftermiddag samledes vi nok engang ved isbjørnen på Langelinie, for at følges til Nørrebrogade, hvorfra vi skulle op og lukke Bakken for denne gang.
Som traditionen byder mødte Virago/Star folket talstærkt op.

   

 

     Mærkeligt nok  -  det flotte vejr taget i betragtning, var folkemængden på Nørrebrogade relativt beskeden, i forhold til hvad vi har set tidligere år. Til gengæld var der kolossalt mange motorcyklister posteret ude langs ruten, tillige med de mange hundrede publikummer, som hvert år står linet op for at følge vores sneglefærd nordpå. Uheldigvis kom én af dem lidt for tæt på kolonnen og forårsagede et mindre styrt og en hel del tumult mens der blev gjort plads til politi og ambulancer mellem de mange motorcykler.


  
  Som sædvanlig havde Ole og Nuser sørget for forplejning til os ude på Bakken og "Lille Peter" havde ryddet den halve restaurant, så vi alle 43! kunne få stillet sulten og slukket tørsten.
Endnu engang klarede vi en Bakkelukning uden uheld og skader på én eneste Turklubber.

 

Det var så det hele i denne omgang... om alt går planmæssigt er jeg tilbage hos Jer her i hjørnet i næste uge med ord og billeder om vores gøren og laden.

        Tommel op til alle mand derude  -   Mette