Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

Mettes Corner

 

Hej til Turklubbere... og andre "klubbere"


En hel uge igennem lovede meteorologerne os en sensommer weekend uden sidestykke, for i sidste øjeblik at indrømme, at udsigterne nok alligevel ikke var helt så muntre  - og  lettere slukørede pakkede vi nok engang regntøjet øverst i bagagen og tog til træf hos Virago Esbjerg.
Det gik dog ikke helt så galt som spået. Se her hvordan det så ud ved betalingsanlægget ved Storebælt. Hvad man ikke kan se på billedet er at der blæste en strid modvind hele vejen, så os uden vindskærm havde nok at bestille med at holde hovedet på plads.
Esbjergfolkene havde rigtig hygget op omkring deres lækre klubhus. Til vores forbløffelse blev vi ved ankomsten dirigeret ind i festteltet til indskrivning, med motorcykler, bagage og det hele. Samtlige træfdeltagere tog turen gennem teltet... ind i den ene ende og ud i den anden.
  -  Og så gik vi i gang med at rejse telte i haven.

Som aftenen skred frem stødte flere og flere Turklubbere til og fyldte efterhånden (sammen med vores trofaste nordsjællandske venner) godt op i festteltet.
Til at stille sulten og sætte fut i salget af ølkort, fik vi serveret en fyrig Thai inspireret ret.

 - Og  så  var  der  fredagsstemning  og  fest  i  det  lille  hyggelige  telt,  øl... 
  svingom... øl... sømslagning... fortrolig snak, rock og rul... og ikke at forglemme.. øl ! !
Ud på natten blev der fyret op i grillen og stegt tykke saftige sønderjyske pølser til natmaden.


Meget tidligt lørdag morgen tog vi afsked med Jørgen, Jan, Bjarne og Ole, der begav sig afsted på deres maraton tur til Mallorca.
Her ser I morgenens vinkehold iført pyjamas og morgenhår.
Lige om lidt får I en lille opdatering på, hvordan turen skrider frem for "drengene på Mallorca".

Først skal I have et par indtryk fra lørdagens fællestur, som førte os over den flade, vidtstrakte marsk,  ud til Ribe Kammersluse, hvor vi fik en smagsprøve på den rå og ramsalte vestjyske natur.

 

 


Godt gennemblæste vendte vi tilbage til klubhuset, hvor Tages mor havde sørget for spandevis af varm kaffe med ægte sønderjysk hjemmebag til.


 - Og her ser I så et glimt fra eftermiddagens konkurrence - Virago Pull !!  En lokal disciplin, som vist nok vanligvis udføres med landbrugskøretøjer. Her er det Flemming, der   i fin stil trækker afsted ned af den 30 meter lange mudrede bane. Spørg mig ikke hvad det var for en tingest de trak efter sig  -  men den var tung -


 - og her var det så at de helt store drenge kunne brillere.
Tage på hans Wild Star gav den gas og var nær fortsat til nabo sognet.

 

 

Lørdag aften kom der saftige bøffer på grillen, live band på scenen, og litervis af øl i halsen.
Viragofolk fra hele Jylland var i løbet af dagen myldret til Esbjerg, og vi fik rigtig mange glædelige gensyn med gamle venner.
Det var Virago Esbjergs debut som træfværter og det klarede de til et stort UG!
Hele weekenden knoklede klubbens medlemmer, skulder ved skulder og sørgede for at alle gæster blev fuldendt serviceret. Meget, meget flok arrangement, hvor alt klappede og alle hyggede sig gevaldigt.

Ikke mindst var servicen for Mallorca drengene helt unik. Ikke nok med at de slap med en symbolsk betaling for træffet. Lørdag morgen stod vores værter ekstra tidligt op og sørgede for både morgenmad og madpakker til turen til de fire.
Frede har her skudt gutterne lige før afgang.
Billederne er lidt rystede, men her skal I lige huske på at det er taget meget  tidligt lørdag morgen på et Viragotræf, og hvem ryster så ikke en anelse på fingrene?

Fra turen kan jeg berette at drengene nåede til Barcelona allerede efter to dages kørsel, lige tids nok til at se røven af færgen til Mallorca forsvinde i horisonten. Det betød et døgn ekstra i Barcelona med overnatning i færgelejet under åben himmel. På Mallorca satses der overhovedet ikke på teltturisme og der findes ikke én eneste campingplads på hele øen. Det har betydet overnatninger på sære steder: Et munkekloster, en skov, og en byggeplads. Fredag middag returnerede vores venner til fastlandet efter fire fede dage på Mallorca, og er nu på vej op gennem Europa igen.
Indtil nu er turen gået glat, ingen uheld, vejret har været perfekt og alle fire er ved godt mod.

    Hermed slut for denne gang... Vi høres ved i næste uge  -

                         Mette
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Hold øje her...
Der er flere historier på vej!