Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@virago.dk

   Webmaster

   
webmaster@virago.dk


  PeakCounter

 

"Mette´s Corner"

Hej kære Turklubvenner


 

Som I vil kunne læse af det følgende har der, mildest talt,  været svingdør i mange Turklubhjem den seneste måned.

Næppe havde man fået kastet costumbaggen fra sig i entreen og de værste fluer gnedet af panden, før bagagen igen skulle spændes på kværnen og næste eventyr vinkede forude.

 

 


Oven på fester og skørlevned henover sommeren (til højre ses fx et par romere på vej til vildt orgie) gjorde det godt at komme ud og rulle lidt igen. 
Også selvom turen i første omgang allerede stoppede på Midtfyn ved Fyns MC Festival, så smagte det da lidt af landevej.

 

I år levede træffet på Fyn ikke helt op til tidligere års mindeværdige standard.
 Helt galt gik det ved morgenmaden, som der for det første ikke var nok af... og måske i et forsøg på at få det til at tage sig ud af noget, var serviceringen af de hundredvis af morgensultne lagt i hænderne på en utrolig sindigt arbejdende person. 
Dog kunne man i år slå lejr i tørvejr (se billedet ovenfor) i modsætning til sidste års tropeagtige tonseregn.

- Og som vanligt - grin og råhygge i turcampen.

For en del Turklubbere blev der dog også tale om et lynvisit hos fynboerne. Allerede lørdag gik det retur til Djævleøen - og til Lille Ebberup, hvor ViragOle i anledning af sin 50 års fødselsdag havde slået husets døre op på vid gab.
Nu hvor han endelig har fået skruet sin V-Max sammen, og tilmed fået fremskaffet en tændingsnøgle til svinet, er han ikke til at skyde igennem. Det kan godt være at dåbsattesten siger 50 år, men i hjertet er han en lalleglad lille dreng for tiden.

Hjem og pakke en gang rene underhylere og tørre sokker - og så afsted igen! Jørgen havde inviteret på weekend tur med indbygget sightseeing Fanø rundt og kaffe hos Mariannes forældre der bor derovre.
 Vi var blevet budt på husly weekenden over hos vores kære venner i Virago Esbjerg, der jo dels bor meget bekvemt - når man agter sig til Fanø - og dels råder over fremragende faciliteter omkring deres dejlige klubhus.
Vi kørte afsted tidligt fredag d. 23.august så vi var  fremme først på eftermiddagen -
og havde god tid til at slå lejr og finde os tilrette, inden vi blev budt på herlig biksemad med spejlæg, og en rigtig tilbagelænet hyggeaften i den vanlige gemytlige Virago stil.

 

Hele lørdagen var sat af til udflugt til Fanø. En god håndfuld Esbjerg folk gjorde os følge, og den lille færge der fragtede og alle til øen var godt proppet med tohjulede.

På denne årstid gør denne lille lyngbeklædte ø sig rigtig. Der er utrolig smukt på Fanø, og vi fik oplevet både den natur og arkitektur, der er så karakteristisk for Fanø. De fleste fik også hilst på Fanøs helt store attraktion denne sommer: Den ombyggede folketingsmand, Hugo - som jo har været vældig fremme i medierne på det seneste.
 
Manden der med røven bar og stængerne i vejret, til en måbende seerskare i Tv's  primetime bedyrede, at den  skævøjede mandsling, der rumsterede løs mellem hans skrævende ben, var i færd med at gøre ham til verdens lykkeligste kvinde!  - og som nu, i skikkelse af Anette, langer gammeldaws isvafler over disken i ishuset i Sønderho.
Fanø er vindblæst og lyngbeklædt og fyldt til randen med frisk luft. 
Det samme blev vi - hvilket afstedkom en glubende appetit. 
Den klarede Esbjerg folkene ved at diske op med en overdådig orientalsk buffet, som blev rigget til da vi returnerede til klubhuset. Bagefter gik der selvfølgelig lørdagshygge i den ved baren.
STORT TAK! til Jer i Esbjerg, som søndag morgen fulgte os ad idylliske landeveje helt til Fyn, hvor vore veje skiltes efter frokost sammen med alle bikerne hos "Karolines" (Fyns svar på Malerklemmen). Tak for en pragtfuld weekend og for Jeres gæstfrihed og utrættelige omsorg for Jeres gæster. - Og tak til Jørgen og Marianne, der overhovedet gjorde alt dette muligt.

Det var med at komme hjem i en fart, for allerede om mandagen skulle vi ud og lukke Bakken. Som sædvanlig på en bagende varm sommerdag, og som sædvanlig alt for tidligt, synes man.
Men vi fik plyndret buffeten hos "Lille Peter", som vi plejer, og nu kan vildtet så koncentrere sig om slægtens videreførelse uden ustandselig at blive hylet ud af den af folk der kører i rutsjebane.
                                                                             

Corners Kolonneservice

At dirigere en stor kolonne samlet gennem tæt trafik medfører at det ind i mellem er nødvendigt at "lukke af" for den forstyrrende, tværgående trafik. Dvs. at vi, for en kort bemærkning, indfører vores egen trafikregulering! Ved store kryds og svære udkørsler, kører et par mand eller fire  frisk frem og blokerer med krop og motorcykel som skjold for den øvrige trafik, så kolonnen kan passere hurtigt og samlet. 
Det er strengt nødvendigt at aftale manøvren hjemmefra, og orientere alle grundigt, så ingen intetanende midt i det hele bremser op for rødt i et kryds der er spærret af, til stor fare for de bagfra kommende (og sig selv). Husk! hvis et par af dine modige kammerater holder og gør trafik tjeneste ude i et kryds må du ikke bremse op eller tøve, selvom lyset skifter til rødt, men fortsætte frisk frem, så alle kan passere i en fart. Metoden er selvfølgelig ikke specielt lovlig, men utrolig nyttig for os -  og erfaringen viser at bilisterne accepterer forstyrrelsen. De tager en tilbagelænet slapper mens de nyder synet af det skinnende optog der glider forbi.
At køre sikkert kolonne indebærer at man konstant er på forkant med forstyrrelser fremme, og i god tid advarer hinanden. Det er nødvendigt at vi kommunikerer under kørslen.
Mere herom i næste Service, der handler lidt om tegn og fagter.

Fra tid til anden bliver vi bedt om at træde op med vores motorcykler ved forskellige events. Det kan være byfester, polterabends - eller, som her onsdag d. 24. september, hvor Obelix og Nina havde inviteret os til at køre tur med en flok beboere fra Vangedgård (hvor Nina arbejder med psykisk handikappede). 

                                                                                   

Frede og - aldrig svigtende Frank - stillede op. Frede, som har sendt billedet (snuppet i farten af sønnike, Marcus) fortæller at det blev en fuldstændig fantastisk eftermiddag. Beboerne var ellevilde af begejstring og efter to stive timers koncentreret kørsel måtte Frank og Frede næsten ha' grinet om ansigterne fjernet kirurgisk.
Lad mig lige her slå et slag for at mange flere af os tager del i arrangementet til næste år.

Dagen efter, torsdag d. 25. september, var der så afgang for første hold af årets deltagere ved Mosten Race Day. For mig - der i 2002 som første kvindfolk, kuppede mig med på denne, førhen så ultimative mandetur - var det spøjst at opleve at torsdagens afgang næsten var med tøser i overtal. 

Vi fik alle tiders lejrplads inde midt i plantagen i år.
Torsdag aften grinede vi vores baller af led over Monrad & Rislund, og fredag løb vi frem og tilbage mellem campen - hvor vi skulle holde pladser til "fredagsholdets" telte - og tribunerne, hvor vi jo skulle holde øje med de indledende heats.
Heldigvis var der ikke så langt mellem telte og tribuner, så vi kunne hurtigt nå at spæne op til striben, når en spændende start blev annonceret.

   For
ræs!

             

  Det er det det hele handler om på Mosten... Vær så god mine damer og herrer: En vaskeægte femstjernet burn out -...  og jeg kan garantere Jer at ikke et øje er tørt - krudtrøgen er intens.


Som det plejer blev det en weekend med alt det der giver os bikere skinnende røde kinder: masser af ræs og rekorder, - asfalten var perfekt i år - god mad og drikke, show, musik og fed underholdning - og over det hele - den totalt hyggelige og stemningsfyldte atmosfære der altid hviler over MC Mosten.     

Lørdag aften skød Jens papegøjen og scorede en rejse til Las Vegas til ham og Lone, og var selvklart noget rundt på gulvet.
Se, det er forståeligt nok. Hvad jeg derimod ikke fatter er de - alt for mange - "after burnere" som politiet hver eneste gang kan knalde, så nemt som ingenting, søndag formiddag. Trods utallige advarsler henover hele weekenden.

Til sidst er jeg lige nødt til at bringe nok et par glimt fra sommerens heftige udskejelser. Som det ses er det ikke ligefrem gået stille af sig. Her nedenfor:

 Et æggende live show, hvor intet overladtes til fantasien, ved Jørgen og Pernilles sommerfest.

Og så må jeg nok sige at synet af denne forførende romerinde uden tvivl havde skudt sandalerne af hvem som helst af antikkens herskere. (Fanget på kornet til Toga festen hos Karen og Bjarne)
              

 

Til allersidst, skal jeg ikke glemme at sende et tillykke fra mig i Corner til Nuser og til (Jeannes) Christian med de nye stempler. Velkommen i de kørendes rækker. Vi skal nok passe godt på Jer.

 

  - Og... til aller, allersidst Tak!!! til Johan, Frede, Henrik og Jan, som har skudt, sendt og brændt en masse fede billeder til mig, som jeg nok skal plukke flittigt i, og visse flere af i kommende Corners.

       Hej fra mig for denne her gang... med tommel op i nordenvinden   -

                                         Mette                                                                                                                   

 

  Copyright © 2002-2003 - Opdateret: 16, december 2011 .