Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@turklubben.dk

   Webmaster

   
webmaster@turklubben.dk


  PeakCounter

 

Turmål

13.05.2012

Hvem siger generalforsamlinger er kedelige?

Vi har lige, her i weekenden, afholdt den årlige generalforsamling i Virago MC Club Danmark. Turklubben var værter for generalforsamlingen og for et meget hyggeligt og vellykket træf i spejderlejren Spejd Niløse ved Dianalund.

Omkring 40 Yamaha mc folk var mødt op til generalforsamlingen, hvor løst og fast fra året der gik samt den kommende sæson blev debatteret. Vedtægter og paragraffer var ikke det vigtigste i denne weekend, men endnu mere det sociale samvær på tværs af klubberne.

Der var lagt op til forårsfest med party telt,      jukeboks, grill, bar og selvfølgelig en fælles køretur lørdag eftermiddag. Ak ja! Som sædvanligt fristes man til at skrive, var vejrguderne ikke enige med os i at der skulle holdes majfest udendørs. Det ”blæste ½ pelikan” og var hunde hamrende koldt hele weekenden. En hver pingvin med respekt for sig selv ville simpelt hen have danset af glæde, så koldt var det. Vi andre klaprede bare tænder med flere lag tøj på kroppen og længtes efter sol og varme.

Om lørdagen var det helt galt og det skal ingen hemmelighed være, at flere af os krøb sammen ved brændeovnen. Køreturen blev aflyst på grund af stormen og jeg kom til at tænke på den velkendte sang ” Kom maj du søde milde!” og skrålede den da også højlydt inde i mig selv, men nej det forblev vanvittig koldt og ikke noget som helst mildt og sødt.

Karen var igen primus motor for en hel masse kulinariske oplevelser for smagsløgene. Lækker og veltillavet mad lige fra de hjemmelavede boller i karry fredag aften til morgenmaden søndag morgen. Endnu engang TAK KAREN!

Jeg tror godt at jeg vil vove at påstå, at vi i Turklubben, er ret gode til at få en masse praktiske  ting  til at gå op i en højere enhed. Alle er simpelthen født til at give en hånd med hvor den lige mangler. Tak til jer alle for en rigtig dejlig weekend.

Inge