Home
    Opdateringer 

    

  Medlemskab
   
Vedtægterne
   
Virago MC DK
   
Turklubben VIP
 

 Klubben
    Turkalenderen
   
Mødesteder
    Turmål
    Bestyrelsen
   
Medlemmerne

    Siden
   
Billeder

  Blandet guf   
    Links
   
Shoppen
    Corner
   
Kørehistorier
   
Bakspejlet


 Virago MC DK
    Klublinks
 
 
  

  Tur klubben                  
    info@turklubben.dk

   Webmaster

   
webmaster@turklubben.dk


  PeakCounter

 

Turmål

Maj mc tur 2012 005.JPGKaren og Bjarnes tur til Villa Löwenherz i Kristi Himmelfarts ferien.

Die Villa Löwenherz ist ausschließlich für Motorradfahrer reserviert.

”Wir leben Motorrad!

 

Traditionen tro havde Karen og Bjarne igen arrangeret en lille rask køre tur til Harzen. Tur mål er hygge, god mad, smuk natur og kurvede bjergveje - OG LOUIS!

 

Karen nævnte at det måske var ved at blive lidt idé forladt og måske også lidt kedeligt at blive ved med at vælge Villa  Löwenhertz som mål i Hartzen? Kedeligt? Nej det er der vidst ingen af os 14 der kan sige at det var og i år havde ”en eller anden” oven i købet også sørget for sol og begyndende forårs varme i Lauenförde. Turen derned var godt nok isnende kold og det blæste som bare pokker hver evig eneste km. hele vejen fra Danmark!! Nogle kan vidst også fortælle om masser af regn på turen over Fyn? Urgh!

Nå!” med lidt hygge og et par ”kleine dunkel”, så forsvandt de frysende knogler en for en og lattermusklerne sørgede for at tø resten af kroppen op.

Det er også en tradition på denne ”forårs klassiker”, at man besøger Louis og meget nødvendige beklædningsgenstande eller ”pimp” til cyklen bliver indkøbt med efterfølgende køretur tilbage af små omveje. Sådan skal det bare være og sådan blev det også i år.

Den forlængede ferieweekend forsvandt hurtigt og vi kan se tilbage på nogle absolut ikke kedelige og idé forladte dage på Villa Löwenhertz. Maden var god, øllerne var gode, vejret var godt og humøret var tårnhøjt. Tak for nogle herlige dage i Harzen!

SKYND DIG! Vi er flere der allerede har bestilt til næste år og allerede også glæder os til Karen og Bjarnes forårsklassiker i 2013.

Inge